menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Reply

Thread Nástroje
Old 1. října 2006, 04:25
Člen Skupina

Můj počítač má náhradní věkových kategorií naběhnout & načte okna, Pokud zkusím okna i když je to jen nakládka havaruje.

Nemám čas čekat, asi na to, aby nahrál správně, takže co jsem se podívat do rychlosti to?
Old 1. října 2006, 09:31
Člen Skupina

To může být případ, že existuje mnoho programů se snaží nastartovat při každém načtení systému Windows.

Můžete zakázat nechtěné ty z nich nebo všechny cesty:
Start> Spustit> zadejte příkaz msconfig

Pak klikněte na kartu Po spuštění se na začátek. Zde si můžete prohlédnout všechny programy, které se spuštěním windows. Čím více budete mít déle to trvá. Mám téměř všechny z nich se zdravotním postižením.

To toto nedokáže pracovat příspěvek zpět!
Old 2. října 2006, 08:08
Člen Skupina

Můžete také použít program s názvem Spybot, nejen to se postarat o všechny vaše spyware a také působí jako activevirus skeneru (ačkoli nebyly použity jako jediný virus scanner) bude také sledovat vaše spuštění programů. jeho bezplatný program ke stažení. Pokud jsou v pokročilé uživatele se můžete kliknutím na nástroje v levém menu a poté na systém start-up. Most nic není zdůrazněno, že by bylo dobré, aby byly zkontrolovány a vše si můžete prohlédnout po kliknutí na něj a čtení POPIS to pravé. Když říká, že obvykle není nutné, pak ji nepotvrdíte. Vaše programy budou stále fungovat, i když jsou neodbavená ale zvyklý běžet na spuštění.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.