![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj računalo uzima rezervni dobi to čizma gore i opterećenja prozori, Ako pokušate koristiti prozora dok se učitava samo crashes. Nemam vremena za čekati oko za to to učitavanje ispravno, tako što sam na brzinu pogledati u ovo gore? |
|
| |||
| |||
| On svibanj biti slučaju da postoji mnoštvo programa Pokušavate pokrenuti svaki put kad load prozora. Možete onemogućiti one neželjene ili sve od njih ide na: Start> Run> Upišite msconfig Zatim kliknite karticu Startup na vrhu. Tamo možete vidjeti sve programe koje pokretanju s prozora. Što više imate duže bude potrebno. Imam skoro sve od njih onemogućeno. Ovaj to ne uspije vratiti na radno mjesto! |
|
| |||
| |||
| Također možete koristiti program zvan Spybot, ne samo da ona brine o svim svojim špijunskim kao i djelujući kao activevirus skenera (iako ne smiju se koristiti kao jedini virus skener) Također će nadgledati vaše pokrenuti programe. svojim besplatni program za preuzimanje. Ako ste iskusan korisnik napravili možete kliknuti na alatima na lijevom izborniku, a zatim dolje do sustava start-up. Većina ništa nije istaknuto da bi bilo dobro da zadržite ček i sve ostalo možete pogledati ako kliknete na nju i čitanja Opis prema desno. Ako to kaže obično nije potrebna, a zatim isključite je. svojim programima i dalje će raditi čak i ako su Neprovjereni ali navika izvoditi na start up. |