![]() |
|
| |||
| |||
| לותר על המחשב שלי לוקח הגילאים to boot up & המון חלונות, אם אני מנסה להשתמש ב-Windows בזמן שהוא טוען את זה רק קריסות. אין לי זמן לחכות מסביב לזה לטעון כהלכה, אז מה אני מסתכל לתוך כדי להאיץ את זה? |
|
| |||
| |||
| זה יכול להיות מקרה שיש הרבה תוכניות מנסים להפעיל כל פעם שאתה לטעון Windows. אתה יכול לבטל את אלה לא רצויים או כולן על ידי לחיצה על: התחל> הפעלה> הקלד msconfig לאחר מכן לחץ על הכרטיסייה אתחול בראש. הנה אתה יכול לראות את כל התוכניות עם ההפעלה Windows. ככל שיש לך את זה לוקח זמן רב יותר. יש לי כמעט את כל אותם לנכים. זה לא מצליח לעבוד זה לכתוב בחזרה! |
|
| |||
| |||
| אתה יכול גם להשתמש בתוכנית spybot קרא, לא רק שהיא מטפלת בכל תוכנות ריגול כמו גם מתנהג כמו activevirus סורק (אם כי לא רק משמש את הווירוס סורק) זה יהיה גם לעקוב אחר תוכניות הפעלה. שלה, ללא תשלום, כדי להוריד את התוכנית. אם אתה משתמש מתקדם שבוצעו תוכל ללחוץ על כלים בצד שמאל למטה בתפריט ולאחר מכן להפעיל את מערכת מעקב. שום דבר רוב הדגיש כי הוא לא יהיה רעיון טוב לשמור בדקו והכל עוד אתה יכול לצפות על ידי לחיצה עליה, ואז לקרוא את discription בצד ימין. אם זה אומר שבדרך כלל לא נדרש, ולאחר מכן בטל את הסימון שלה. התוכניות שלך ימשיך לעבוד אפילו אם הן לא מסומנות אבל זה הרגל לרוץ על הפעלה. |