![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano atsarginių kompiuteris mano amžiaus įkelti up & krovinius langai, Jei aš stengiuosi naudoti "Windows", o tai Kraunasi ji tiesiog sugenda. Aš neturiu laiko laukti, kad jis apkrova tinkamai, kad ką aš žiūriu į tai, kad greitis iki? |
|
| |||
| |||
| Tai gali būti, kad yra daug programų, bando pradėti kiekvieną kartą, kai apkrova Windows. Galite išjungti nepageidaujamus artimųjų ar visi iš jų ketina: Start> Run> įveskite msconfig Tada spustelėkite skirtuką Paleidimas viršuje. Čia jūs galite matyti visas programas, kurios paleisties Windows. Daugiau turite tuo ilgiau užtrunka. Turiu beveik visus juos neįgaliesiems. Tai šį nesuveikia post back! |
|
| |||
| |||
| Taip pat galite naudoti programą "Spybot, ne tik jis rūpinasi visais savo šnipinėjimo programų, taip pat veikia kaip activevirus skenerio (nors ir nėra naudojama kaip tik virusų), jis taip pat stebės Jūsų paleisti programas. jo nemokama programa, atsisiųsti. Jei esate patyręs vartotojas padarė, jūs galite spustelėti ant įrankių meniu kairėje, o vėliau sumažėjo iki sistemos paleidimo. Dauguma, kas nėra pabrėžta, būtų gera idėja, nuolat tikrinama ir visa kita galite pamatyti paspaudę ant jo ir literatūra discription į dešinę. Jei jis sako, paprastai nereikia, tada nuimkite jį. savo programose dar veiks, net jei jie yra nekontroliuojamos, bet jis įpratęs važiuoti pradėti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Paspartinti PC - Pasiūlymai dėl kokias programas reikia pašalinti, ir tt | im407 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 16 | 13 liepa 2009 13:59 |
| Pagreitinti savo PC | Alex | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 18 | Balandis 23, 2008 08:01 |
| Paspartinti mano 98 | PyroTails | General Hardware Chat | 5 | Lapkritis 24, 2007 14:56 |
| Paspartinti Vista | Donwalker | Windows "operacinės sistemos | 4 | 8 spalis 2007 11:27 |
| XP Ne Atsisiųsti | Bulvių | General Hardware Chat | 16 | 8 rugpjūtis 2007 06:19 |
| Temos įrankiai | |
| |