mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Kāpināt booting?

Reply

Thread Tools
Old 1 oktobris 2006, 04:25
Loceklis

Mans rezerves dators ņem vecumu boot up & slodzes logiem, ja es mēģinātu lietot Windows, bet tas ir ielādējot to tikai crashes.

Man nav laika gaidīt ap to ielādēt pareizi, lai to, ko es varu izpētīt, lai paātrinātu šīs up?
Old 1 oktobris 2006, 09:31
Loceklis

Tas var būt gadījumā, ir daudz programmu cenšas uzsākt katru reizi, kad slodze logi.

Jūs varat atslēgt nevēlamus tiem vai visiem tiem, apmeklējot:
Start> Run> Type in msconfig

Tad noklikšķiniet uz Startēšanas cilni augšpusē. Tur jūs varat apskatīt visas programmas, kuras starta ar logiem. Daudz jums ir ilgāks laiks. Man ir gandrīz visas no tām atspējota.

Šis tas nespēj strādāt pastu back!
Old Oktobris 2, 2006, 08:08
Loceklis

Jūs varat arī izmantot programmu, ko sauc Spybot, tas ne tikai rūpējas par visiem saviem spiegprogrammatūras, kā arī tā darbosies kā activevirus skeneri (lai gan netiek izmantotas kā tikai vīrusu skeneris) tas arī uzraudzīs Jūsu uzsākšanas programmas. tā bezmaksas programma, lai lejupielādētu. Ja Jums ir uzlabotas lietotājs var noklikšķināt uz rīkus izvēlnes kreisajā pusē un tad uz leju, lai sistēmas darbības uzsākšanas. Visvairāk tas, kas nav uzsvērts, būtu labi, ja Tu jāpārbauda un viss pārējais var apskatīt, noklikšķinot uz tā un lasīšana discription uz labo pusi. Ja ir teikts, parasti nav vajadzīga, tad izņemiet to. Jūsu programmas turpinās darboties arī tad, ja tie ir apkarotas, bet tas paradis palaist uzsākšanai.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.