![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój komputer ma zapasowe wieku do rozruchu i ładunków okien, gdy staram się używać okien, gdy jest to tylko ładowanie awarii. Nie mam czasu czekać około go załadować poprawnie, więc co mogę patrzeć na tę górę, aby przyspieszyć? |
|
| |||
| |||
| Może zaistnieć sytuacja, że istnieje wiele programów, które próbujesz uruchomić za każdym razem, gdy obciążenie systemu Windows. Można wyłączyć te niechciane lub wszystkie z nich będzie: Start> Uruchom> Wpisz polecenie msconfig Następnie kliknij kartę Uruchamianie w górę. Nie można wyświetlić wszystkie programy uruchamiania z Windows. Im więcej masz już potrzebny. Mam prawie wszystkie z nich wyłączone. Ten tego nie po pracy z powrotem! |
|
| |||
| |||
| Można również użyć programu o nazwie Spybot, nie tylko dbać o wszystkich programów szpiegujących, a także działając jako skaner activevirus (choć nie tylko używany jako skaner wirusów) będą one także monitorować uruchamiania programów. jest to bezpłatny program do pobrania. Jeśli jesteś w zaawansowanej użytkownika dokonane możesz kliknąć na narzędzia na lewym menu, a następnie do uruchomienia systemu. Większość nic nie jest podkreślone, że byłoby dobrym pomysłem, aby na bieżąco sprawdzane i wszystko, co można obejrzeć, klikając na nią i czytając opis w prawo. Jeśli to mówi zazwyczaj nie są wymagane, a następnie odznaczyć ją. programów będą nadal działać, nawet jeśli są zaznaczone, ale wont uruchomić na rozruchu. |
![]() |
|
| Zakładki |