![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj počítač má náhradné vekových kategórií naběhnout & načte okná, Ak zkusím okna i keď je to len nákladka havaruje. Nemám čas čakať, asi na to, aby nahral správne, takže čo som sa pozrieť do rýchlosti to? |
|
| |||
| |||
| To môže byť prípad, že existuje mnoho programov sa snaží naštartovať pri každom načítaní systému Windows. Môžete zakázať nechcené tých z nich alebo všetky cesty: Štart> Spustiť> zadajte príkaz msconfig Potom kliknite na kartu Po spustení sa na začiatok. Tu si môžete prezrieť všetky programy, ktoré sa spustením windows. Čím viac budete mať dlhšie to trvá. Mám takmer všetky z nich so zdravotným postihnutím. To toto nedokáže pracovať príspevok späť! |
|
| |||
| |||
| Môžete tiež použiť program s názvom Spybot, nielen to postarať sa o všetky vaše spyware a pôsobí tiež ako activevirus skenera (hoci neboli použité ako jediný vírus scanner) bude tiež sledovať vaše spustenie programov. jeho bezplatný program na stiahnutie. Ak sú v pokročilých používateľov sa môžete kliknutím na nástroje v ľavom menu a potom na systém start-up. Most nič nie je zdôraznené, že by bolo dobré, aby boli preverené a všetko si môžete pozrieť po kliknutí na neho a čítanie OPIS to pravé. Keď hovorí, že obvykle nie je potrebné, potom ju nepotvrdíte. Vaša programy budú naďalej fungovať, aj keď sú nezapísanú ale zvyknutý bežať na spustenie. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Urýchlenie PC - návrhmi, ako odstrániť programy, atď | im407 | Všeobecné Software Chat | 16 | 13. júla 2009 13:59 |
| Urýchlenie PC | alex | Všeobecné Software Chat | 18 | 23. apríla 2008 08:01 |
| Urýchlenie mojich 98 | PyroTails | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 24. novembra 2007 14:56 |
| Urýchlenie Vista | Donwalker | Operačné systémy Windows | 4 | 8. októbra 2007 11:27 |
| XP Nie je Zavedenie | Zemiak | Všeobecné Hardware Chat | 16 | 8. august 2007 06:19 |
| Thread Tools | |
| |