менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Прискорення завантаження?

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 жовтня 2006, 04:25
Член групи

Default Прискорення завантаження?

Мій запасний комп'ютер приймає вік для завантаження & навантажень вікна, якщо я намагаюся використовувати Windows під час його завантаження він просто аварій.

У мене немає часу чекати, щоб він завантажується неправильно, так що я виглядаю на прискорення до цього?
Old 1 жовтня 2006, 09:31
Член групи

Це може бути так, що існує безліч програм намагаються вводити в дію кожен раз, коли ви Windows навантаження.

Ви можете відключити непотрібні або всі з них збираються:
Пуск> Виконати> введіть у MSConfig

Потім виберіть вкладку "Автозавантаження на самому верху. Там ви можете переглядати всі програми, які при запуску Windows. Чим більше у вас є, тим більше часу займає. Я майже всі з них інваліди.

Це це не працює пост назад!
Old 2 жовтня 2006, 08:08
Член групи

Ви також можете використовувати програму Spybot, він не тільки подбати про всіх ваших шпигунів, а також виступає в якості activevirus сканера (хоча і не використовуватися в якості єдиного антивірусного сканера) він також буде стежити за вашим запуску програми. своєї безкоштовної програми для завантаження. Якщо ви перебуваєте в просунутий користувач зробив ви можете натиснути на інструмент в лівому меню, а потім аж до запуску системи. Більшість все, що не підкреслив б гарною ідеєю зберегти перевірила і все інше ви можете переглянути, натиснувши на нього, і читання описом праворуч. Якщо він говорить, як правило, не потрібно, то зніміть його. ваші програми будуть працювати, навіть якщо вони не відзначені, але це звичку працювати на запуск.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Прискорення ПК - поради з вибору програми для видалення, Etc im407 General Software чат 16 13 липня 2009 13:59
Прискорення роботи комп'ютера Alex General Software чат 18 23 квітня 2008 08:01
Прискорення мої 98 PyroTails Генеральний обладнання чат 5 24 листопада 2007 14:56
Прискорення Vista Donwalker Операційні системи Windows 4 8 жовтня 2007 11:27
XP не завантаження Картопля Генеральний обладнання чат 16 8 серпня 2007 06:19
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.