![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій запасний комп'ютер приймає вік для завантаження & навантажень вікна, якщо я намагаюся використовувати Windows під час його завантаження він просто аварій. У мене немає часу чекати, щоб він завантажується неправильно, так що я виглядаю на прискорення до цього? |
|
| |||
| |||
| Це може бути так, що існує безліч програм намагаються вводити в дію кожен раз, коли ви Windows навантаження. Ви можете відключити непотрібні або всі з них збираються: Пуск> Виконати> введіть у MSConfig Потім виберіть вкладку "Автозавантаження на самому верху. Там ви можете переглядати всі програми, які при запуску Windows. Чим більше у вас є, тим більше часу займає. Я майже всі з них інваліди. Це це не працює пост назад! |
|
| |||
| |||
| Ви також можете використовувати програму Spybot, він не тільки подбати про всіх ваших шпигунів, а також виступає в якості activevirus сканера (хоча і не використовуватися в якості єдиного антивірусного сканера) він також буде стежити за вашим запуску програми. своєї безкоштовної програми для завантаження. Якщо ви перебуваєте в просунутий користувач зробив ви можете натиснути на інструмент в лівому меню, а потім аж до запуску системи. Більшість все, що не підкреслив б гарною ідеєю зберегти перевірила і все інше ви можете переглянути, натиснувши на нього, і читання описом праворуч. Якщо він говорить, як правило, не потрібно, то зніміть його. ваші програми будуть працювати, навіть якщо вони не відзначені, але це звичку працювати на запуск. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Прискорення ПК - поради з вибору програми для видалення, Etc | im407 | General Software чат | 16 | 13 липня 2009 13:59 |
| Прискорення роботи комп'ютера | Alex | General Software чат | 18 | 23 квітня 2008 08:01 |
| Прискорення мої 98 | PyroTails | Генеральний обладнання чат | 5 | 24 листопада 2007 14:56 |
| Прискорення Vista | Donwalker | Операційні системи Windows | 4 | 8 жовтня 2007 11:27 |
| XP не завантаження | Картопля | Генеральний обладнання чат | 16 | 8 серпня 2007 06:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |