![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам си 98 машина за работа, но е малко бавно. Особено, когато стрийминг на видео с неща като YouTube. Моят приятел ми показа това видео стрийминг, което ускорява го, но тя няма да работи, защото тази машина е 98. Звукът е наред, но видеото не е наред. Има ли нещо, мога да свалите (тази машина е 98), или е, че си струва покупката на нова графична карта или RAM (макар и не, ако това е скъпо). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM е най-лесният един най-ефективният начин за ускоряване го.
| |||
| |||
| Предполагам, че ще видите как евтини ли да получите някои RAM. Това е само 128 MB. Надявам се, че тя не цената на твърде много. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изтегляне на CPU-Z, Google го.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Система с 128MB е сравнително мощен в сравнение с някои машини Ползвал съм YouTube с (32mb Pentium I LOL). Определено изглежда най defragging, прекъсване всяко стартиране ненужните програми (старт, Run, въведете MSConfig и отидете в раздела стартиране) и за проверка за вируси и шпионски софтуер като Дейв казва. Ако havent има прекалено много неща там, които искате да се съхраняват след това бихте могли да направите чисто инсталиране на 98, но ако не, просто се овен, това е достатъчно евтини. |