![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I've got my 98 stroj na práci, ale je to trochu pomalejší. Zvláště při streamování videa na věci, jako je YouTube. Můj přítel mi ukázal toto video streamingu, co to rychlostí, ale nebude fungovat, protože tento stroj je 98. Zvuk je v pořádku, ale video není fungovat. Existuje něco můžu stáhnout (tohoto stroje je 98), nebo je to za nákup nové grafické karty a RAM (i když ne když je to drahé). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM je nejsnazší jeden nejvíce efektivní způsob, jak urychlit ji.
| |||
| |||
| Myslím, že uvidím, jak levně můžu sehnat RAM. Je to jen 128 MB. Doufám, že to nemá cenu příliš mnoho. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stáhnout CPU-Z, google to.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Systém s 128megabajt je poměrně výkonný ve srovnání s některými stroji jsem se používá youtube s (32 MB Pentium I lol). Určitě podívejte na defragging, deaktivovat zbytečné spuštění programů (Start, Spustit, zadejte příkaz msconfig a přejděte na kartu Po spuštění) a přezkoušení pro viry a spyware, jako dave říká. Pokud havent dostal příliš mnoho věcí na tu, kterou chcete zachovat pak mohl udělat čistou instalaci na 98, ale pokud ne, tak si k plemenitbě, je to dost levné. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Urychlení PC - návrhy, jak odebrat programy, atd. | im407 | Obecné Software Chat | 16 | 13. července 2009 13:59 |
| Urychlení PC | alex | Obecné Software Chat | 18 | 23. dubna 2008 08:01 |
| Urychlení Vista | Donwalker | Operační systémy Windows | 4 | 8. října 2007 11:27 |
| Urychlení zavádění systému? | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 2 | 2. října 2006 08:08 |
| Thread Nástroje | |
| |