![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω 98 μηχανή μου στην εργασία, αλλά είναι λίγο αργή. Ειδικά όταν streaming video για πράγματα όπως το YouTube. Ο φίλος μου μου έδειξε αυτό το βίντεο ροής είναι το γεγονός ότι οι ταχύτητες, αλλά δεν θα λειτουργεί, διότι αυτή η μηχανή είναι 98. Ο ήχος είναι καλός, αλλά το βίντεο δεν μπορεί να λειτουργήσει ομαλά. Υπάρχει κάτι μπορώ να "κατεβάσετε" (αυτό είναι ένα μηχάνημα 98) ή αξίζει να αγοράσουν μια νέα κάρτα γραφικών ή RAM (αν και αν δεν είναι ακριβό). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM είναι ο ευκολότερος ένας πιο αποτελεσματικός τρόπος για την επιτάχυνση το.
| |||
| |||
| Μάλλον θα δείτε πόσο φτηνό μπορώ να λάβω κάποιες RAM. Είναι έχεις μόνο 128 MB. Ελπίζω ότι δεν κοστίζει πολύ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κατεβάστε το CPU-Z, η Google αυτό.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Ένα σύστημα με 128MB είναι σχετικά ισχυρή σε σύγκριση με κάποιες μηχανές που έχω χρησιμοποιείται με youtube (32MB pentium μου lol). Σίγουρα εξετάσουμε defragging, απενεργοποιώντας οποιαδήποτε περιττά προγράμματα εκκίνησης (έναρξη, εκτέλεση, πληκτρολογήστε msconfig και πηγαίνετε στην καρτέλα εκκίνηση) και ο έλεγχος για ιούς και spyware όπως λέει ο Dave. Havent Αν έχεις πάρα πολλά πράγματα εκεί που θέλετε να κρατήσετε, τότε θα μπορούσε να κάνει μια καθαρή εγκατάσταση των 98, αλλά αν δεν, μόλις λάβετε το κριάρι, είναι αρκετά φθηνή. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επιτάχυνση των διαδικασιών PC - Προτάσεις για το ποια προγράμματα κατάργησης, κλπ. | im407 | Γενικά Λογισμικό Chat | 16 | 13 Ιουλ 2009 13:59 |
| Η επιτάχυνση της PC σας | alex | Γενικά Λογισμικό Chat | 18 | 23 Απρ 2008 08:01 |
| Η επιτάχυνση των Vista | Donwalker | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 8 Οκτ 2007 11:27 |
| Επιτάχυνση εκκίνηση; | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 2η Οκτωβρίου 2006 08:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |