![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive 'je dobio moj 98 stroja za rad, ali je malo spor. Pogotovo kada za streaming video na stvari kao što je YouTube. Moj prijatelj mi je pokazao ovaj video streaming stvar koja ubrzava ga, ali to neće raditi, jer ovaj stroj je 98. Zvuk je u redu, ali video ne trčanje glatko. Ima li išta mogu skinuti (ovaj stroj je 98) ili ga je vrijedan kupovina nove grafičke kartice ili RAM-a (ali ne ako je preskupo). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM je najlakši jedan od najučinkovitijih načina prebrze vožnje ga.
| |||
| |||
| Mislim da ću vidjeti kako jeftini mogu dobiti neki RAM. Svoj 'je dobio samo 128 MB. Nadam se da ne cijene previše. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Preuzmi CPU-Z, google ga.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Sustav s 128mb je relativno moćan u usporedbi s nekim strojevima sam se sa youtube (32MB Pentium ja lol). Definitivno pogledati defragging, onemogućavanje bilo kakve nepotrebne programe za pokretanje (pokretanje, trčanje, upišite msconfig i odite na karticu pokretanju), te se za provjeru virusa i spywarea poput Dave kaže. Ukoliko luka dobila previše stvari na koje želite zadržati onda mogao napraviti čistu instalaciju od 98, ali ako ne, samo se ovna, to je dosta jeftino. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ubrzavanjem PC - prijedlozi o tome što se ukloni programe, itd. | im407 | Općenito Software Chat | 16 | 13. srpnja 2009 13:59 |
| Ubrzavanjem računalu | alex | Općenito Software Chat | 18 | 23. travanj 2008 08:01 |
| Ubrzavanjem Vista | Donwalker | Windows Operating Systems | 4 | 8. listopad 2007 11:27 |
| Ubrzavanjem booting? | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 2 | 2 listopad 2006 08:08 |
| Thread Tools | |
| |