![]() |
|
| |||
| |||
| אני כבר יש לי 98 מכונת לעבוד, אבל קצת איטי. במיוחד כאשר זרימת וידאו על דברים כגון YouTube. חבר שלי הראה לי את זה זרימת וידאו הדבר במהירויות את זה, אבל זה לא יעבוד כי במחשב זה הוא 98. הצליל בסדר אבל הווידאו אינם פועלים בצורה חלקה. האם יש משהו שאני יכול להוריד (כך הוא מכונה 98) או האם כדאי לקנות כרטיס מסך חדש או ראם (גם אם לא, אם זה יקרה). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זיכרון RAM של הקלה היא הדרך האפקטיבית ביותר של נהיגה במהירות מופרזת זה.
| |||
| |||
| אני מניח שאני יהיה לראות עד כמה זול אני יכול לקבל קצת ראם. זה יש רק 128 MB. אני מקווה שזה לא לעלות יותר מדי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הורד CPU-Z, Google זה.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
|
| |||
| |||
| מערכת עם 128MB עוצמה יחסית בהשוואה למספר מכונות השתמשתי עם YouTube (32MB פנטיום אני LOL). בהחלט תסתכל defragging, השבתת כל מיותר תוכניות ההפעלה (התחל, הפעלה, הקלד msconfig וללכת על הכרטיסייה אתחול) ובדיקת מחוץ ל וירוסים ותוכנות ריגול כמו דייב אומר. אם havent יש יותר מדי דברים שם אתה רוצה לשמור אז אתה יכול לעשות התקנה נקייה של 98 אבל אם לא, רק לקבל את רם, זה זול מספיק. |