![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
I've got my 98 mašina į darbą, bet tai šiek tiek lėtai. Ypač tada, kai vaizdo transliacijos dėl dalykų, tokių kaip youtube. Mano draugas man parodė šį video streaming dalykas, kad greičiu jį, bet ji neveikia, nes ši mašina yra 98. Garsas yra gerai, bet video neveikia sklandžiai.
Ar yra kas nors man gali atsisiųsti (ši mašina yra 98) ar verta pirkti naują grafikos plokštę ar RAM (nors ne, jei ji brangi). |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
RAM lengviausias efektyviausias būdas pagreitinti jį.
|
|||
|
|||
|
I guess I'll pamatyti kaip pigūs galiu kažkiek atminties. It's only got 128 MB. Tikiuosi, kad jis nėra sąnaudos per daug.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Parsisiųsti CPU-Z, tai Google.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citata:
Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Su 128MB sistema yra gana stiprus, palyginti su kai mašinos I've used YouTube (32mb Pentium I lol). Tikrai pažvelgti defragging, išjungti visus nereikalingus paleisties programas (pradžia, Vykdyti, įveskite msconfig ir eikite į skirtuką Paleidimas) ir išsiregistruoju virusų ir šnipinėjimo programų, kaip sako Dave. If you havent got too much stuff ten norite, kad tada galima daryti tvarkingai įdiegti iš 98, bet jei ne, tai tiesiog gauti RAM, tai pigūs pakankamai.
|