![]() |
|
| |||
| |||
| I've got my 98 mašīnas uz darbu, bet tas ir mazliet lēns. It īpaši, ja streaming video lietām, piemēram, youtube. Mans draugs man parādīja šo video straumēšanu lieta, ka ātrums ir līdz, bet tas nestrādās, jo šī mašīna ir 98. Skaņa ir labi, bet video nav sekmīgai norisei. Vai ir kaut kas es varu lejupielādēt (šī mašīna ir 98), vai ir vērts iegādāties jaunu grafikas karti vai RAM (lai gan ne tad, ja tas ir dārgi). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM ir vieglākais visefektīvākais veids, kā paātrināt to.
| |||
| |||
| I guess I'll redzēt, kā lēts es varu dabūt RAM. Tas ir tikai got 128 mb. Es ceru, ka tā neprasa pārāk daudz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Download CPU-Z, google to.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Ar 128MB sistēma ir samērā jaudīgs salīdzinājumā ar dažām mašīnām Esmu izmantojis youtube ar (32mb Pentium I lol). Noteikti apskatīt defragging, atspējošanas nevajadzīgu palaišanas programmas (Sākt, Izpildīt, ierakstiet msconfig un dodieties uz starta tab) un pārbaudes no vīrusiem un spiegu programmām, piemēram, Dave saka. Ja jūs havent got pārāk daudz sīkumi par tur vēlaties paturēt, tad jūs varētu darīt tīru instalēt ir 98, bet ja ne, tad tikai iegūt ram, tas ir lēts pietiekami. |