![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've got my 98 maszyny do pracy, ale trochę powolna. Zwłaszcza, gdy streaming video na rzeczy takie jak YouTube. Mój przyjaciel pokazał mi ten film wideo strumieniowe to, że przyspiesza ona, ale nie będzie działać, ponieważ maszyna jest 98. Dźwięk jest w porządku, ale film nie działa sprawnie. Czy jest coś mogę pobrać (tej maszyny jest 98), czy jest to warte zakupu nowej karty graficznej lub pamięci RAM (choć nie, jeśli jest drogie). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM jest najprostszym jeden najbardziej skutecznym sposobem przyspieszenia tego procesu.
| |||
| |||
| I guess I'll see how tanie mogę trochę pamięci RAM. To tylko dostał 128 MB. Mam nadzieję, że nie kosztuje zbyt wiele. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pobierz CPU-Z, to google.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| System z 128mb jest stosunkowo silnych w porównaniu do niektórych maszyn zostały wykorzystane z YouTube (32MB pentium I lol). Zdecydowanie się defragging, wyłączenie wszelkich zbędnych programów startowych (start, uruchom, wpisz polecenie msconfig i przejdź na kartę Uruchamianie) i sprawdzić na wirusy i spyware jak mówi Dave. Jeśli nie miałaś się zbyt wiele rzeczy na nie chcesz, aby następnie można wykonać czystą instalację 98, ale jeśli nie, po prostu dostać barana, to tani wystarczy. |