![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I've got my 98 stroj na prácu, ale je to trochu pomalší. Zvlášť pri streamovanie videa na veci, ako je YouTube. Môj priateľ mi ukázal toto video streamingu, čo to rýchlosťou, ale nebude fungovať, pretože tento stroj je 98. Zvuk je v poriadku, ale video nie je fungovať. Existuje niečo môžem stiahnuť (tohto stroja je 98), alebo je to za kúpu novej grafickej karty a RAM (aj keď nie keď je to drahé). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM je najjednoduchšie jeden najviac efektívny spôsob, ako urýchliť ju.
| |||
| |||
| Myslím, že uvidím, ako lacno můžu sehnat RAM. Je to len 128 MB. Dúfam, že to nemá cenu príliš veľa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prevziať CPU-Z, google to.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Systém s 128megabajt je pomerne výkonný v porovnaní s niektorými strojmi som sa používa youtube s (32 MB Pentium I lol). Určite pozrite na defragging, deaktivovať zbytočné spustenie programov (Štart, Spustiť, zadajte príkaz msconfig a prejdite na kartu Po spustení) a preskúšanie pre vírusy a spyware, ako dave hovorí. Ak havent dostal príliš mnoho vecí na tú, ktorú chcete zachovať potom mohol urobiť čistú inštaláciu na 98, ale ak nie, tak si na plemeno, je to dost lacné. |