![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Иве 'добивен мој 98 машине за рад, али је мало спор. Поготово када за стримовање видео на ствари као што је ЫоуТубе. Мој пријатељ ми је показао овај видео стримовање ствар која убрзава га, али то неће радити, јер овај машина је 98. Звук је у реду, али видео не тече глатко. Има ли било што могу скинути (овај машина је 98) или га је вриједан куповина нове графичке картице или РАМ-а (али не ако је прескупо). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| РАМ је најлакши један од најучинковитијих начина пребрзе вожње га.
| |||
| |||
| Мислим да ћу видети како јефтини могу добити неки РАМ. Своју 'је добио само 128 МБ. Надам се да не цене превише. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преузми ЦПУ-З, гоогле га.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Систем са 128МБ је релативно моћан у поређењу са неким машинама сам се са ыоутубе (32МБ Пентиум ја лол). Дефинитивно погледати дефраггинг, онемогућавање било какве непотребне програме за покретање (покретање, трчање, откуцајте мсцонфиг и идите на картицу покретању), те се за проверу вируса и спыуареа попут Даве каже. Уколико лука добила превише ствари на које желите да задржите онда могао направити чисту инсталацију од 98, али ако не, само се овна, то је доста јефтино. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Убрзавање ПЦ - предлози о томе шта се уклони програме, итд | им407 | Уопштено Софтуаре Цхат | 16 | 13. јула 2009 13:59 |
| Убрзавање рачунару | алекс | Уопштено Софтуаре Цхат | 18 | 23 април 2008 08:01 |
| Убрзавање Виста | Донуалкер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 8 октобар 2007 11:27 |
| Убрзавање боотинг? | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 2 октобар 2006 08:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |