![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є моя 98 машина для роботи, але це трохи повільно. Особливо, коли потокове відео на таких речах, як YouTube. Мій друг показав мені це потокове відео те, що швидкість, але вона не буде працювати, тому що ця машина 98. Звук нормально, але відео не гладко. Є що-небудь я можу скачати (ця машина 98) чи це варто купувати нову відеокарту або оперативної пам'яті (хоча, якщо це дорого). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ОЗУ це найпростіший найбільш ефективний спосіб прискорення його.
| |||
| |||
| Думаю, я буду бачити, як дешево я можу отримати ОЗУ. Це тільки отримав 128 Мб. Я сподіваюся, що не варто занадто багато. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Download CPU-Z, це Google.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Система з 128 є відносно потужним в порівнянні з деякими машинами я використав з YouTube (32MB Pentium I LOL). Визначено подивитися на дефрагментацію, вимкніть непотрібні програми з групи автозавантаження (Пуск, Виконати, введіть MSConfig і перейдіть на вкладку запуску) і виїзду на наявність вірусів і шпигунських програм, як Дейв говорить. Якщо Вас немає отримала дуже багато речей там ви хочете зберегти то ви могли б робити чисту установку 98, але якщо ні, то просто отримати RAM, це досить дешево. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Прискорення ПК - поради з вибору програми для видалення, Etc | im407 | General Software чат | 16 | 13 липня 2009 13:59 |
| Прискорення роботи комп'ютера | Alex | General Software чат | 18 | 23 квітня 2008 08:01 |
| Прискорення Vista | Donwalker | Операційні системи Windows | 4 | 8 жовтня 2007 11:27 |
| Прискорення завантаження? | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 2 | 2 жовтня 2006 08:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |