![]() |
|
| |||
| |||
| Comic Sans MS] היי, ההודעה הראשונה על כך בפורומים היי: P בעיקרון הבעיה קורה בערך 80% מהזמן כאשר אני מתחיל את Dell Vostro 1500 קניתי בערך 2 שבועות. כשאני מתחיל את המחשב, אחרי המסך טעינה בהתחלה זה בא עם שם אחד האין הווה אומר, כי בדרך כלל זה קורא דיסק בדיקה. אז נכשלת או כי יש בעיה עם משהו, אז מחדש של המחשב. זה משהו שאני יכול לתקן את זה שווה או מקבל על קשר עם Dell על זה? לחיים טום |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם זה רק לפני שבועיים אני מציע לך ליצור קשר עם חברת Dell, במקום לנסות משהו בעצמך.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חג המולד הבעיות. | 4d (Fordy (פורד) אולי | קהילה חדשות וצ 'אטים | 8 | 3rd ינואר 2009 07:32 |
| DVD / CD-RW כונן הבעיות ... אנא עזור! | הוליווד | כוננים & נשלפת | 3 | 14th נובמבר 2008 17:36 |
| Harddrive הצרות | Xaldyn | כוננים & נשלפת | 3 | ה -5 בחודש פברואר 2008 10:24 |
| AOL כלומר הצרות | mrdaveyk | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 2nd דצמבר 2007 16:39 |
| Laptop הצרות | Darkseth | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | -17 אוקטובר 2007 12:04 |
| שרשרת כלים | |
| |