![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Comic Sans MS] Hej, prvý príspevok na fórum, takže Hi: P V podstate problému sa stane asi 80% času, keď ja vyskočiť Dell Vostro 1500 som si kúpil asi 2 týždne. Keď spustím notebook, po prvom naloženie obrazovke to príde až s jednou tam isnt normálne prítomných povedal, že je testovanie disku čitateľa. Potom sa to nepodarí, alebo má problémy s niečím, tak sa počítač reštartuje. To, že niečo dokážem opraviť, alebo je to stojí za to dostať sa do kontaktu s firmou Dell na to? Na zdravie Tom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak je to len dva týždne som odporúčame kontaktovať spoločnosť Dell, skôr než sa pokúšať niečo sami.
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vianočné Troubles. | 4D (Ford (Ford) Ollie | Spoločenstva Novinky a chat | 8 | 3. januára 2009 07:32 |
| DVD / CD-RW starosti ... prosím pomôžte! | Hollywood | Drives & Removable Media | 3 | 14. novembra 2008 17:36 |
| Pevný disk trable | Xaldyn | Drives & Removable Media | 3 | 5. február 2008 10:24 |
| Aol teda starosti | mrdaveyk | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 2. decembra 2007 16:39 |
| Laptop trable | Darkseth | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 17. október 2007 12:04 |
| Thread Tools | |
| |