![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей .. Съжалявам, но това може да бъде longish един ... Чрез messing около с комбинации от овен от компютъра ми и приятелите ми .. Аз случайно е един от неговите щеки на овена и го остави моя. Проблемът е, че си овен е PC2700 и могат да използват само най-166MHz .. CPU ми тече най-200MHz .. Очевидно имам сини екрани .. така че за последните години, или на компютъра ми е underclocked с 166Mhz (X11). Наскоро ми намери оригиналния овен, която е PC3200 и работи добре на 200MHz .. и след това е моето CPU обратно към запас скорост (2.2GHz) и той се завтече глоба, без сини екрани ... щастливи дни. Разбрах обаче, че нито един от моите 3D игри работят. Тичах dxdiag и свърши Direct3D тест и то не с всеки платформа на DirectX .. като "родови недостатъчност" .. Тогава се върнах в моя BIOS и underclocked Към 166MHz и се опита отново .. и тя работи добре .. всички преминали тестовете и всички игри избяга. Трябва да се отбележи, че преди това цялото фиаско започва .. моята видео карта работи в състав скорост перфектно. Така че на въпроса ми е ... Защо ще ми видео карта не работи в състав скорост, когато тя ще работи при по-ниски скорости .. Първоначално, когато той работи в състав скорост оправи. Спецификациите: Asus A7N8X-E Deluxe Mobo AMD Athlon XP 3200 + 2x Kingston 512MB DDR овен ATI Radeon 9550 Сапфир (256MB) DirectX 9.0c (опитвали други версии) Windows XP Media Център Edition 2005 Всяко Помощ ще бъде много оценявам .. главата ми на blagged. Благодаря - MiaZmA PS Не бях съвсем сигурен, която темата да публикувате този инча. Моите извинения, ако това е неразумно избор. |
|
| |||
| |||
| Смяна на часовника, скорост на CPU не променя GPU Clock скорост, която е тотално различно животно. Опитайте да изтегляте най-новите драйвери за графични карти и да видите как тя работи тогава. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Странно Проблем с Memory Stick | Джими Шапка | Дискове & сменяемите носители | 1 | 25-ти август, 2009 07:32 |
| Странно Проблем | samey44 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 7 | 6-ти септември 2008 04:30 |
| Странно Обувка Проблем | TequilaYuen | Дискове & сменяемите носители | 4 | 15 Окт 2007 21:09 |
| Проблем Странно, наистина нужда от помощ! | sjhills | Процесори, дънни платки & RAM | 18 | 1-во Окт 2007 12:01 |
| Нуждаете се от помощ за странни обувка проблем | rizse | Общи Хардуер Чат | 3 | 29 Авг 2007 12:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |