menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Strange CPU / GPU problém

Reply

Thread Nástroje
Old 30. prosince 2007, 12:24
Nový člen skupiny

Ahoj .. Promiň, ale to může být podlouhlý jedna ...

Prostřednictvím umazávání asi s kombinací RAM z mého počítače a moji přátelé .. I náhodném Vzal jedno z jeho hole RAM a nechali ho mine. Problém je, že jeho ram je PC2700 a mohou běžet na 166MHz .. můj procesor běží na 200MHz .. a samozřejmě mám modré obrazovky .. tak za poslední rok, nebo tak, můj počítač byl underclocked na 166Mhz (x11).

Nedávno jsem našel své původní berana, který je PC3200 a běží v pohodě na 200MHz .. a pak Moje CPU zpět na akciové rychlost (2.2GHz), a to bez jakékoli pokuty, běžel modré obrazovky ... šťastné dny.

Nicméně jsem si uvědomil, že žádný z mých 3D hry pracovali. Běžel jsem dxdiag a udělal test Direct3D a nepodařilo se každé platformě DirectX .. přičemž "obecné selhání" .. I poté se vrátil zpět do mého bios a underclocked zpět na 166MHz a snažil znovu .. a fungovalo to pokuty .. všechny zkoušky složila a všechny hry běžel. Měl bych upozornit, že před tímto celé fiasko začala .. moje grafická karta pracovala v akciové rychlost dokonale.

Takže moje otázka je ... proč by moje grafická karta nebude pracovat na rychlosti vozidel, kdy bude pracovat při nižších rychlostech .. když původně to fungovalo na rychlost vozidel v pohodě.

Specs:

Asus A7N8X-E Deluxe Mobo
AMD Athlon XP 3200 +
2x DDR Kingston 512 mb ram
ATI Radeon 9550 Sapphire (256megabajt)
DirectX 9.0c (vyzkoušeli jiné verze)
Windows XP Media Centre Edition 2005

Pomoci by bylo velmi oceňována .. mé hlavě to vyraboval.

Děkuji

- MiaZmA

ps jsem nebyl zcela jisti, jaký závit na tento post palců. Omlouvám se, pokud to bylo nerozumné volby.
Old 1.ledna 2008, 16:34
Člen Skupina

Změna času rychlosti procesoru nemění GPU hodiny rychlostí, že je úplně jiný zvíře.

Zkuste stáhnout nejnovější ovladače pro grafickou kartu a podívat se, jak to probíhá tak.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.