μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Παράξενη CPU / GPU πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30 Δεκέμβρη 2007, 12:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Ει .. Συγγνώμη, αλλά αυτό μπορεί να είναι ένα ... longish

Μέσω Messing περίπου με συνδυασμούς RAM από τον υπολογιστή μου και οι φίλοι μου .. Ι πήρε κατά λάθος ένα από τα μπαστούνια του κριάρι και άφησε το δικό μου. Το πρόβλημα είναι ότι η ram είναι PC2700 και μπορεί να εκτελεστεί μόνο σε 166MHz .. μου τρέχει σε επεξεργαστή 200MHz .. και προφανώς έχω μπλε οθόνες .. τόσο για το τελευταίο έτος, ή προκειμένου ο υπολογιστής μου έχει underclocked σε 166Mhz (x11).

Πρόσφατα διαπιστώθηκε η αρχική μου κριάρι που είναι PC3200 και τρέχει στα 200MHz μια χαρά .. και, στη συνέχεια, που μου CPU πίσω στην ταχύτητα των αποθεμάτων (2.2GHz) και έτρεξε προστίμου χωρίς μπλε οθόνες ... Happy Days.

Συνειδητοποίησα όμως ότι δεν μου 3D παιχνίδια εργάζονταν. I διήρκεσε dxdiag και έκανε Direct3D δοκιμή απέτυχε και με κάθε βήμα του DirectX .. δίνοντας "γενικής βλάβης" .. Πήγα έπειτα πίσω μου σε bios και underclocked επιστροφή στην 166MHz και προσπάθησε ξανά .. και λειτούργησε ωραία .. όλες τις δοκιμές που πέρασαν και όλα τα παιχνίδια έτρεξε. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από αυτό το σύνολο της φιάσκο ξεκίνησε .. μου κάρτα βίντεο εργαστεί σε τέλεια ταχύτητα των αποθεμάτων.

Έτσι, η ερώτησή μου είναι ... γιατί θα μου κάρτα βίντεο δεν πρέπει να εργάζονται σε stock ταχύτητα, όταν αυτό θα λειτουργήσει και σε χαμηλότερες ταχύτητες .. όταν αρχικά λειτούργησε σε stock ταχύτητα μια χαρά.

Χαρακτηριστικά:

ASUS A7N8X-E Deluxe Mobo
AMD Athlon XP 3200 +
2x Kingston 512MB DDR RAM
Sapphire ATI Radeon 9550 (256MB)
DirectX 9.0c (δοκιμάσει άλλες εκδόσεις)
Windows XP Media Centre Edition 2005

Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ιδιαίτερα .. blagged το κεφάλι μου.

Ευχαριστώ

- MiaZmA

ps δεν ήμουν απόλυτα βέβαιος για την οποία το νήμα μετά in. αυτό. ζητώ συγγνώμη αν αυτό ήταν μια απερίσκεπτη επιλογή.
Old 1 Ιανουαρίου, 2008, 16:34
Μέλος Ομάδα

Αλλάζοντας την ταχύτητα ρολογιού του επεξεργαστή δεν αλλάζει το ρολόι GPU ταχύτητα, που είναι ένα τελείως διαφορετικό ζώο.

Δοκιμάστε τη λήψη των τελευταίων προγραμμάτων οδήγησης για την κάρτα γραφικών και να δούμε πώς λειτουργεί τότε.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.