![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej .. Nažalost, ovaj svibanj biti longish jedno ... Kroz messing oko s kombinacija ovna iz moje računalo i moje prijatelje .. Accidently sam uzeo jedan od njegovih štapova od ovna i ostavio ga moji. Problem se u tome da je njegov ram PC2700 i može se izvoditi samo na 166MHz .. moj CPU prometuje na 200MHz .. i očito sam plave ekrane .. tako da za proteklih godinu dana ili tako moj računalo je underclocked do 166Mhz (X11). Nedavno sam pronašao moj originalni ram PC3200 i što je sasvim u redu vožnje na 200MHz .. i onda natrag u moju CPU zaliha brzine (2.2GHz), a vodio ga fino bez plave ekrane ... sretni dani. I shvatila međutim, da nitko od moje 3D igre radilo. I ran dxdiag i učini jedan test Direct3D i ona nije sa svakim platforma DirectX .. davanje "generic failure" .. I onda se vrati u moj bios i underclocked Natrag na 166MHz i pokušao opet .. i Internet izrađen prekid .. prošao sve testove i sve igre ran. I ne zaboravite, da prije nego što bi trebao cijeli ovaj fijasko je počeo .. moj video karticom radili na brzinu zaliha savršeno. Dakle moje pitanje je ... Zašto bi moj video kartice neće biti rade na zaliha brzine kada će raditi na nižim brzinama .. kada je radila u prvobitno zaliha brzine sasvim u redu. Specifikacije: Asus A7N8X-E Deluxe Mobo AMD Athlon XP 3200 + 2x Kingston 512MB DDR ram Sapphire ATI Radeon 9550 (256MB) DirectX 9.0c (pokušao druge verzije) Windows XP Media Centre Edition 2005 Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati .. glava mi je blagged. Hvala - MiaZmA ps nisam bio sasvim siguran što to post this thread in. moje isprike ako je to besmislen izbor. |
|
| |||
| |||
| Promjena sata na brzinu CPU ne mjenja GPU clock speed, koji je potpuno različit životinja. Pokušajte preuzeti najnovije upravljačke programe za svoje grafičke kartice i vidjeti kako ga tada teče. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Strange Problem s Memory Stick ™ | Jimmy Hat | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 25 kolovoz 2009 07:32 |
| Stran problem | samey44 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 7 | 6. Sep 2008 04:30 |
| Čudne Boot problem | TequilaYuen | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 15. listopad 2007 21:09 |
| Stran problem, stvarno potreba neki pomoć! | sjhills | CPU, Matične ploče i RAM | 18 | 1. listopad 2007 12:01 |
| Trebate li pomoć s čudnim boot problem | rizse | General Hardware Chat | 3 | 29. kolovoz 2007 12:09 |
| Thread Tools | |
| |