kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Furcsa CPU / GPU probléma

Reply

Téma eszközök
Old December 30 2007, 12:24
Új tag Csoport

Default Furcsa CPU / GPU probléma

Hé .. Bocs, de ez lehet egy hosszúkás egy ...

A messing körül kombinációi ram tól a számítógépet és a barátaim .. Én véletlenül került az egyik pálca RAM és otthagyta az enyém. A probléma az, hogy a RAM PC2700 van, és csak futni 166MHz .. én fut a 200MHz CPU .. és természetesen megvan a kék képernyő .. így az elmúlt évben, vagy ha a számítógépet nem underclocked a 166MHz (x11).

Nemrég találtam az eredeti RAM PC3200, ami éppen fut, és bírságot 200MHz .. és állítsa vissza az én CPU-állomány sebesség (2.2GHz), és futott bírság nélkül kék képernyő ... boldog napot.

Rájöttem azonban, hogy sem én 3D-s játékok voltak. Futottam dxdiag és nem a Direct3D test és nem minden platformon a DirectX .. amely "általános hiba" .. Aztán ment vissza a BIOS-én és underclocked Vissza a 166MHz, és megpróbálta újra .. és ez munkás finom .. Minden olyan vizsgálatot el, és minden játékok futott. Meg kell jegyezni, hogy ez a teljes kudarc előtt kezdett .. A videó kártya dolgozott állomány sebessége tökéletesen.

Szóval a kérdésem az ... Miért lenne az én videó kártya nem dolgozó állomány sebességgel fog működni, ha kisebb sebességgel .. amikor eredetileg dolgozott állomány sebesség csak finom.

Specs:

Asus A7N8X-E Deluxe Mobo
AMD Athlon XP 3200 +
2x Kingston 512MB DDR RAM
Sapphire ATI Radeon 9550 (256MB)
DirectX 9.0c (próbált más verzió)
Windows XP Media Centre Edition 2005

Akármi segít akar lenni nagyon méltányol .. a fejem a Felnyomtak.

Köszönöm

- MiaZmA

ps én nem egészen biztos abban, hogy melyik szál utáni e be. Elnézést, ha ez egy bölcs választás.
Old Január 1, 2008, 16:34
Csoport tagja

Default Furcsa CPU / GPU probléma

Váltás az órajel a CPU nem változtatja meg a GPU órajel, hogy egy teljesen más állat.

Próbálja letölti a legújabb meghajtót a grafikus kártyát, és hogyan fut majd.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Strange Problem with Memory Stick Jimmy Hat Drives & Removable Media 1 Augusztus 25, 2009 07:32
Furcsa probléma samey44 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 7 6. Szeptember 2008 04:30
Strange Boot Problem TequilaYuen Drives & Removable Media 4 15. október 2007 21:09
Fura probléma, valóban szükségünk van egy kis segítség! sjhills Processzorok, alaplapok és RAM 18 1. október 2007 12:01
Segítségre van szüksége a furcsa boot probléma rizse Általános fémáru Chat 3 29. augusztus 2007 12:09
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.