![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé .. Bocs, de ez lehet egy hosszúkás egy ... A messing körül kombinációi ram tól a számítógépet és a barátaim .. Én véletlenül került az egyik pálca RAM és otthagyta az enyém. A probléma az, hogy a RAM PC2700 van, és csak futni 166MHz .. én fut a 200MHz CPU .. és természetesen megvan a kék képernyő .. így az elmúlt évben, vagy ha a számítógépet nem underclocked a 166MHz (x11). Nemrég találtam az eredeti RAM PC3200, ami éppen fut, és bírságot 200MHz .. és állítsa vissza az én CPU-állomány sebesség (2.2GHz), és futott bírság nélkül kék képernyő ... boldog napot. Rájöttem azonban, hogy sem én 3D-s játékok voltak. Futottam dxdiag és nem a Direct3D test és nem minden platformon a DirectX .. amely "általános hiba" .. Aztán ment vissza a BIOS-én és underclocked Vissza a 166MHz, és megpróbálta újra .. és ez munkás finom .. Minden olyan vizsgálatot el, és minden játékok futott. Meg kell jegyezni, hogy ez a teljes kudarc előtt kezdett .. A videó kártya dolgozott állomány sebessége tökéletesen. Szóval a kérdésem az ... Miért lenne az én videó kártya nem dolgozó állomány sebességgel fog működni, ha kisebb sebességgel .. amikor eredetileg dolgozott állomány sebesség csak finom. Specs: Asus A7N8X-E Deluxe Mobo AMD Athlon XP 3200 + 2x Kingston 512MB DDR RAM Sapphire ATI Radeon 9550 (256MB) DirectX 9.0c (próbált más verzió) Windows XP Media Centre Edition 2005 Akármi segít akar lenni nagyon méltányol .. a fejem a Felnyomtak. Köszönöm - MiaZmA ps én nem egészen biztos abban, hogy melyik szál utáni e be. Elnézést, ha ez egy bölcs választás. |
|
| |||
| |||
| Váltás az órajel a CPU nem változtatja meg a GPU órajel, hogy egy teljesen más állat. Próbálja letölti a legújabb meghajtót a grafikus kártyát, és hogyan fut majd. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Strange Problem with Memory Stick | Jimmy Hat | Drives & Removable Media | 1 | Augusztus 25, 2009 07:32 |
| Furcsa probléma | samey44 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 7 | 6. Szeptember 2008 04:30 |
| Strange Boot Problem | TequilaYuen | Drives & Removable Media | 4 | 15. október 2007 21:09 |
| Fura probléma, valóban szükségünk van egy kis segítség! | sjhills | Processzorok, alaplapok és RAM | 18 | 1. október 2007 12:01 |
| Segítségre van szüksége a furcsa boot probléma | rizse | Általános fémáru Chat | 3 | 29. augusztus 2007 12:09 |
| Téma eszközök | |
| |