![]() |
|
|
|||
|
|||
|
היי .. מצטער, אבל זה עלול להיות ארוך למדי אחת ...
לגבי דרך להתעסק עם שילובים של ראם מהמחשב שלי ושל החברים שלי .. אני accidently אחד לקח את מקלות של רם והשאירו לו את שלי. הבעיה שלו זה להיות ראם היא PC2700 והוא יכול לפעול רק ב-166MHz .. שלי פועל ב 200MHz CPU .. ו כמובן יש לי מסך כחול .. כך במשך השנה האחרונה, כך או את המחשב שלי כבר underclocked כדי 166Mhz (x11). לאחרונה אני נמצא המקורית שלי PC3200 ראם שהוא בסדר גמור והוא פועל ב 200MHz .. ולאחר מכן בחר אזור CPU לראש המניה מהירות (2.2GHz), וזה בסדר רץ ללא מסך כחול ... ימים מאושרים. אני realised עם זאת, כי אף אחד המשחקים שלי 3D עבדת. רצתי dxdiag ועשה א Direct3D הבדיקה והיא נכשלה עם כל פלטפורמה של DirectX .. מתן "תירנגה כשל" .. אז אני חזרתי לבית שלי ו-BIOS underclocked לראש 166MHz וניסיתי שוב .. וזה עובד בסדר גמור .. עבר את כל הבדיקות וכל המשחקים רץ. אני צריך לציין, כי לפני זה כל כשלון התחיל .. כרטיס המסך שלי עבד ברמת המניה Speed מושלם. אז השאלה שלי היא ... למה לי את כרטיס המסך לא עובד ב מהירות המניה כאשר הוא עובד במהירויות נמוכות יותר .. כאשר במקור זה עבד ברמת המניה מהירות בסדר גמור. מפרט: ASUS A7N8X-E Deluxe Mobo AMD Athlon XP 3200 + 2x Kingston 512MB DDR ראם ATI RADEON 9550 ספיר (256MB) DirectX 9.0c (ניסו גירסאות אחרות) Windows XP Media Centre Edition 2005 עזרה יהיה מאוד מוערך .. את הראש של blagged. תודה - MiaZmA נ.ב. אני לא ממש בטוח איזה פתיל כדי לכתוב את זה למערכת. Apologies שלי אם זה היה לא נבון ברירה. |
|
|
|||
|
|||
|
ניתן לשנות את מהירות השעון של מעבד אינה משנה את מהירות השעון GPU, כי היא חיה שונה לגמרי.
נסה להוריד את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר של כרטיס המסך ולראות כיצד זה פועל כך. |