mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Keista CPU / GPU problema

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 30, 2007, 12:24
Naujas Narys

Default Keista CPU / GPU problema

Ei .. Atsiprašome, tačiau tai gali būti Półdługi vieną ...

Per Messing apie su kombinacijos avinas iš mano kompiuterio ir mano draugai .. Aš atsitiktinai buvo vienas iš jo lazdelės RAM ir paliko jį man. Problema yra ta, kad jo RAM yra PC2700 ir gali veikti tik esant 166 MHz .. mano CPU veikia 200MHz ne .. ir akivaizdu, kad aš mėlynos ekranus .. kad per paskutinius metus arba tiek, mano kompiuteris buvo underclocked iki 166MHz (x11).

Aš neseniai radau originalus ram, kuri yra PC3200 ir veikia tik baudos 200MHz .. ir tada nustatykite savo procesorius Atgal į riedmenų greitis (2.2GHz), ir tai vyko baudą be jokių Blue ekranuose ... Happy Days.

Supratau, kad vis dėlto mano 3D žaidimai niekas dirbo. Išbėgau dxdiag ir padarė Direct3D testas ir jis nepavyko, bet DirectX platformą .. suteikiant bendruosius nepavyko ".. Tada aš grįžau į savo BIOS ir underclocked Atgal į 166MHz ir pabandė dar kartą .. ir ji kuo puikiausiai .. visus testus išlaikė ir visi žaidimai tęsėsi. Norėčiau pažymėti, kad prieš tai visą fiasko prasidėjo .. Mano video korta dirbo akcijų greitis puikiai.

Taigi, mano klausimas yra ... Kodėl mano video korta neturi būti darbo metu sandėlyje greitis, kai jis dirbs mažesniu greičiu .. kai iš pradžių jis dirbo akcijų greitis just fine.

Specifikacijos:

Asus A7N8X-E Deluxe MOBO
AMD Athlon XP 3200 +
2x Kingston 512MB DDR RAM
ATI Radeon 9.550 Sapphire (256MB)
DirectX 9.0c (bandė kitos versijos)
Windows XP Media Center Edition 2005

Any help greatly appreciated būtų .. galvą's blagged.

Ačiū

- MiaZmA

PS Aš ne visai tikras, kurį po šio pokalbio su in. Mano atsiprašome, jei tai buvo neprotingas pasirinkimas.
Old 1 sausis 2008, 16:34
Narys

Default Keista CPU / GPU problema

Pakeitus laikrodis greitis procesoriaus nekeičia GPU clock speed, tai visiškai skirtingi gyvūnai.

Pabandykite atsisiųsti naujausias tvarkykles savo video ir pamatysite kaip jis veikia tada.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Keista problema su Memory Stick Jimmy Hat Drives & Removable Media 1 Rugpjūtis 25, 2009 07:32
Keista problema samey44 Sound, Speakers & MP3 Players 7 6 rugsėjis 2008 04:30
Keista Boot problema TequilaYuen Drives & Removable Media 4 15 spalis 2007 21:09
Keista problema, labai reikia pagalbos! sjhills CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 18 1 spalis 2007 12:01
Reikia pagalbos dėl keisto boot problemos rizse General Hardware Chat 3 Rugpjūtis 29, 2007 12:09
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.