![]() |
|
| |||
| |||
| Hey .. Atvainojiet, bet tas var būt garenas vienu ... Caur messing aptuveni, kopā ar aunu no sava datora un maniem draugiem .. Es netīšām bija viens no viņa nūjas RAM un atstāja viņu raktuves. Problēma ir tas, ka viņa ram ir PC2700, un darbojas tikai pie 166MHz .. mans CPU darbojas ar 200MHz .. un acīmredzot es saņēmu zilo ekrānu .. tā, lai pēdējā gada laikā, vai arī tā mana datora ir underclocked uz 166MHz (x11). Es nesen atradu sava sākotnējā ram, kas ir PC3200 un vada tikai naudas sodu at 200MHz .. un tad noteikt manu CPU atpakaļ uz akciju ātrums (2.2GHz) un tas ilga soda bez blue screens ... happy dienas. Es sapratu, tomēr, ka mana 3D spēlēm neviens strādātu. I ilga dxdiag un tas Direct3D testu, un tā nav ar katru platformu DirectX .. piešķirot "generic nepilnībām" .. Tad es devos atpakaļ manā BIOS un underclocked atpakaļ uz 166MHz un mēģināja vēlreiz .. , un tā strādāja naudas .. visu testu izturējis, un visas spēles beidzās. Man vajadzētu atzīmēt, ka pirms visu šo fiasko sākās .. mana video karte strādāja akciju ātrumu perfekti. Tātad mans jautājums ir ... Kāpēc mana videokarte nestrādās par fondu ātrums, kad tas darbosies ar mazākiem ātrumiem .. ja sākotnēji tā strādāja pie sastāva ātrumu tikai naudas sodu. Specifikācija: Asus A7N8X-E Deluxe MOBO AMD Athlon XP 3200 + 2x Kingston 512MB DDR ram ATI Radeon 9.550 Sapphire (256MB) DirectX 9.0c (mēģinājis citas versijas) Windows XP Media Centre Edition 2005 Any help, būtu ļoti appreciated .. galvu's blagged. Thankyou - MiaZmA ps man nebija pilnīgi pārliecināts, kura pavedienu post tas iekšā. atvainojos, ja tas bija gudri izvēli. |
|
| |||
| |||
| Mainot pulksteņa ātrums CPU nemaina GPU clock speed, kas ir pilnīgi atšķirīga dzīvnieks. Mēģiniet lejupielādēt jaunāko draiveri, lai varētu grafikas karti un redzēt, kā tas darbojas tad. |