![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej .. Przepraszamy, ale może to być jeden podługowaty ... Poprzez messing o kombinacjach z barana z mojego komputera i moi przyjaciele .. I accidently wziął jeden z jego paluszki z barana i opuściła go kopalni. Problem polega na tym, że jego pamięci RAM PC2700 i można uruchomić tylko na 166MHz .. mojego procesora wynosi 200MHz .. i oczywiście mam niebieskie ekrany .. tak w ostatnim roku lub tak mój komputer został underclocked do 166Mhz (x11). Niedawno znaleziono oryginały PC3200 RAM, który jest i działa dobrze na 200MHz .. a następnie ustawić swoje zasoby procesora do prędkości (2.2GHz) i pobiegł grzywny bez niebieskie ekrany ... szczęśliwe dni. Zdałam sobie jednak, że żaden z moich gier 3D pracowali. I pobiegł dxdiag Direct3D i zrobili badania i nie w każdej platformy DirectX .. dając "ogólne niepowodzenia" .. Ja wróciłem do mojego BIOS underclocked i powrót do 166MHz i próbował ponownie .. i działał dobrze .. przeszedł wszystkie testy i wszystkie gry prowadził. I powinien pamiętać, że przed całą fiaskiem rozpoczęły .. moja karta graficzna pracowała w stanie przyspieszyć doskonale. Więc moje pytanie jest ... Dlaczego moja karta graficzna nie jest w stanie prędkości pracy, kiedy to pracę przy niższych prędkościach .. gdy pierwotnie działał w stanie dobrze prędkości. Specyfikacja: Asus A7N8X-E Deluxe Mobo AMD Athlon XP 3200 + 2x Kingston 512MB DDR RAM ATI Radeon 9550 Sapphire (256MB) DirectX 9.0c (próbowałem inne wersje) Windows XP Media Center Edition 2005 Każda pomoc będzie znacznie appreciated .. blagged w mojej głowie. Thankyou - MiaZmA ps nie byłem całkiem pewien, które po tym wątku cala. moje przeprosiny, jeśli jest to nierozsądne wyboru. |
|
| |||
| |||
| Zmiana prędkości zegara procesora nie zmienia prędkość zegara GPU, który jest zupełnie inny zwierząt. Spróbuj pobrać najnowsze sterowniki do karty graficznej i zobacz jak to działa wtedy. |
![]() |
|
| Zakładki |