mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Ciudat CPU / GPU problemă

Reply

Thread Tools
Old 30 decembrie 2007, 12:24
Noile state Group

Default Ciudat CPU / GPU problemă

Hei .. Ne pare rău, dar acest lucru poate fi un lung un ...

Prin despre joc cu combinaţii de RAM de la calculatorul meu şi prietenii mei .. Am luat accidental unul din oasele sale de RAM şi a plecat el a mea. Problema fiind faptul că sa ram este PC2700 şi se poate executa numai la 166MHz .. procesorul meu ruleaza la 200MHz .. şi, evident, m-am albastru ecrane .. atât pentru ultimul an sau cam asa ceva calculatorul meu a fost underclocked la 166Mhz (x11).

Am găsit recent mea iniţială de RAM, care este şi PC3200 ruleaza bine la 200MHz .. şi apoi setaţi procesorul meu inapoi la stocul de viteză (2.2GHz) şi acesta a fugit, fără nici o amendă albastru ecrane ... fericită zi.

Mi-am dat seama însă că nici unul dintre jocuri 3D-mi s-au de lucru. Am fugit şi a făcut o dxdiag Direct3D de testare şi acesta nu a reuşit cu fiecare platformă de DirectX .. da "generic eşec" .. Apoi am mers înapoi în BIOS-ul meu şi underclocked inapoi la 166MHz şi a încercat din nou .. si a functionat bine .. a trecut toate testele şi toate jocurile fugit. Eu ar trebui să ţineţi cont de faptul că, înainte de acest eşec a inceput .. mi placă video a lucrat la viteza stoc perfect.

Deci, întrebarea mea este ... de ce ar mi placă video nu va fi de lucru la stocul de viteză, atunci când se va lucra la viteze mai mici .. iniţial, atunci când acesta a lucrat la viteza stoc bine.

Specificatiile:

Asus A7N8X-E Deluxe Mobo
AMD Athlon XP 3200 +
2x Kingston 512MB RAM DDR
ATI Radeon 9550 Sapphire (256MB)
DirectX 9.0c (incercat alte versiuni)
Windows XP Media Centrul Editia 2005

Orice ajutor ar fi apreciat foarte mult .. Curăţat de capul meu.

Multumesc

- MiaZmA

ps eu nu am fost destul de sigur care şirul de a posta acest inch. Scuzele mele, dacă acest lucru a fost o alegere imprudent.
Old O 1 2008, 16:34
Grupul de stat

Default Ciudat CPU / GPU problemă

Schimbarea vitezei de ceas a procesorului nu schimbă GPU ceas de viteză, aceasta este o cu totul diferite de animale.

Încercaţi să descărcaţi cele mai recente drivere pentru vă placă grafică şi a vedea cum se execută atunci.
Reply

Register

Marcaje