![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj .. Promiň, ale to môže byť podlhovastý jedna ... Prostredníctvom umazávání asi s kombináciou RAM z môjho počítača a moji priatelia .. I pravdepodobnostnom Vzal jedno z jeho palice RAM a nechali ho mine. Problém je, že jeho ram je PC2700 a môžu bežať na 166MHz .. môj procesor beží na 200MHz .. a samozrejme mám modré obrazovky .. tak za posledný rok, alebo tak, môj počítač bol underclocked na 166MHz (x11). Nedávno som našiel svoje pôvodné barana, ktorý je PC3200 a beží v pohode na 200MHz .. a potom Moja CPU späť na akciové rýchlosť (2.2GHz), a to bez akejkoľvek pokuty, běžel modrej obrazovky ... šťastné dni. Napriek tomu som si uvedomil, že žiadny z mojich 3D hry pracovali. Bežal som dxdiag a udělal test Direct3D a nepodarilo sa každej platforme DirectX .. pričom "všeobecné zlyhanie" .. I potom sa vrátil späť do môjho bios a underclocked späť na 166MHz a snažil znova .. a fungovalo to pokuty .. všetky skúšky zložila a všetky hry běžel. Mal by som upozorniť, že pred týmto celé fiasko začala .. moja grafická karta pracovala v akciovej rýchlosť dokonale. Takže moje otázka je ... prečo by moja grafická karta nebude pracovať na rýchlosti vozidiel, kedy bude pracovať pri nižších rýchlostiach .. keď pôvodne to fungovalo na rýchlosť vozidiel v pohodě. Specs: Asus a7n8x-E Deluxe Mobo AMD Athlon XP 3200 + 2x DDR Kingston 512 MB RAM ATI Radeon 9550 Sapphire (256megabajt) DirectX 9.0c (vyskúšali iné verzie) Windows XP Media Centre Edition 2005 Pomoci by bolo veľmi oceňovaným .. mojej hlave to vyraboval. Děkuji - MiaZmA ps som nebol úplne istí, aký závit na tento post palcov. Ospravedlňujem sa, ak to bolo nerozumné voľby. |
|
| |||
| |||
| Zmena času rýchlosti procesora nemení GPU hodiny rýchlosťou, že je úplne iný zviera. Skúste stiahnuť najnovšie ovládače pre grafickú kartu a pozrieť sa, ako to prebieha tak. |