мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Чудне ЦПУ / ГПУ проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30 про 2007, 12:24
Нови члан групе

Default Чудне ЦПУ / ГПУ проблем

Хеј .. Нажалост, овај мај бити лонгисх једно ...

Кроз мессинг око са комбинација овна из моје рачунар и моје пријатеље .. Аццидентлы сам узео један од његових штапови од овна и оставио га моји. Проблем се у томе да је његов рам ПЦ2700 и може се изводити само на 166МХз .. мој ЦПУ прометују на 200МХз .. и очито сам плаве екране .. тако да за протеклих годину дана или тако мој рачунар је ундерцлоцкед до 166Мхз (Кс11).

Недавно сам пронашао мој оригинални рам ПЦ3200 и што је сасвим у реду вожње на 200МХз .. и онда натраг у моју ЦПУ залиха брзине (2.2ГХз), а водио га фино без плаве екране ... сретни дани.

И схватила међутим, да нико од моје 3Д игре радило. И еарлы дксдиаг и учини један тест Дирецт3Д и она није са сваким платформа ДирецтКс .. давање "Генериц фаилуре" .. И онда се врати у мој БИОС-и ундерцлоцкед Назад на 166МХз и покушао опет .. и то израђен прекид .. прошао све тестове и све игре еарлы. И не заборавите, да пре него што би требао цео овај фијаско је почео .. мој видео картицом радили на брзину залиха савршено.

Дакле моје питање је ... Зашто би мој видео картице неће бити раде на залиха брзине када ће радити на нижим брзинама .. када је радила у првобитно залиха брзине сасвим у реду.

Спецификације:

Асус А7Н8Кс-Е Делуксе Мобо
АМД Атхлон КСП 3200 +
2кс Кингстон 512МБ ДДР рам
Саппхире АТИ Радеон 9550 (256МБ)
ДирецтКс 9.0ц (покушао друге верзије)
Уиндоус КСП Медиа Центре Едитион 2005

Било који помоћ би било много поштовати .. глава ми је благгед.

Хвала

- МиаЗмА

пс нисам био сасвим сигуран шта то пост тхис тхреад ин. моје извињења ако је то бесмислен избор.
Old 1. Мар 2008, 16:34
Мембер Гроуп

Default Чудне ЦПУ / ГПУ проблем

Промена сата на брзину ЦПУ не мјења ГПУ цлоцк спеед, који је потпуно различит животиња.

Покушајте преузети најновије управљачке програме за своје графичке картице и видети како да га тада тече.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Чудан проблем са Меморы Стицк Јиммы Хат Дривес & Измјењиви медији 1 25 Авг 2009 07:32
Стран проблем самеы44 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 7 6. Сеп 2008 04:30
Чудне Боот проблем ТекуилаЫуен Дривес & Измјењиви медији 4 15 октобар 2007 21:09
Стран проблем, стварно потреба некакав помоћ! сјхиллс ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 18 1 октобар 2007 12:01
Требате ли помоћ са чудним боот проблем ризсе Генерал Хардуаре Цхат 3 29 аугуст 2007 12:09
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц