az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Garip CPU / GPU sorunu

Reply

Konu Araçları
Old 30 Aralık 2007, 12:24
Yeni Üye Grubu

Default Garip CPU / GPU sorunu

Hey .. üzgünüm, fakat bu uzunca bir olsunlar ...

Ile RAM kombinasyonları ile ilgili bilgisayar ve arkadaşlarım .. kimden karıştırmasını Ben kazayla bir RAM onun sopalarla oldu ve benim ona bıraktı. Sorun, onun RAM PC2700 ve sadece 166MHz .. saldırmak için olmak benim CPU 200MHz at çalışır .. ve açıkçası ben mavi ekranlar var .. Bunu için geçen yıl da benim bilgisayar 166Mhz için (x11) underclocked olmuştur.

Kısa olan PC3200 ve iyi 200MHz .. at çalışır Orijinal koç bulundu ve sonra tekrar stok hızı (2.2GHz) için CPU ayarlamak ve herhangi bir mavi ekran ile iyi koştu ... mutlu bir gün.

Ben ancak benim 3D oyunların hiçbirinin çalışma olduğunu anladılar. Ben Dxdiag koştum ve Direct3D testi yaptı ve DirectX .. her platformda başarısız "" .. genel başarısızlık veren O zaman geri BIOS girdi ve 166MHz için underclocked ve tekrar denedi .. ve iyi çalıştı .. tüm testleri geçti ve tüm oyunlar koştum. Bunu daha önce bu tüm fiyasko .. başladı dikkat etmelisiniz Video kartı stok hızda mükemmel çalıştı.

Bu nedenle bir soru ... Neden ekran kartı stok hızda zaman daha düşük hızlarda .. çalışacak iş olmaz zaman asıl olarak stok hızda çalışan iyi.

Özellikler:

Asus A7N8X-E Deluxe Mobo
AMD Athlon XP 3200 +
2x Kingston 512MB DDR RAM
ATI Radeon 9550 Safir (256MB)
DirectX 9.0c () diğer sürümleri denedim
Windows XP Media Centre Edition 2005

Herhangi bir yardım .. büyük mutluluk duyacağız başım blagged's.

Teşekkür ederim

- MiaZmA

Ben çok hangi thread in sonrası için emin değil PS. my appologies Bu akıllıca bir seçimdi.
Old 1 Ocak 2008, 16:34
Üye Grubu

Default Garip CPU / GPU sorunu

CPU ve saat hızını değiştirme, bu tamamiyle farklı bir hayvan olan GPU saat hızı değişmiyor.

Grafik kartınız için en son sürücüleri indirerek ve nasıl çalışır sonra görmek deneyin.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından