![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Ей .. Вибачте, але це може бути одна довга ...
Через возитися з комбінаціями RAM з мого комп'ютера і моїх друзів .. Я випадково узяв одне з його палички RAM і залишив йому свій. Проблема в тому, що його оперативної пам'яті PC2700 і можуть працювати тільки на 166 МГц .. мій процесор працює на частоті 200MHz .. і, очевидно, я отримав синій екран .. Так що для останнього року або близько того мій комп'ютер був underclocked до 166 МГц (x11). Нещодавно я знайшов свій оригінальний RAM PC3200 яка і працювала без штрафу в 200MHz .. , А потім встановити мого процесора назад на складі швидкості (2.2GHz), і він побіг штрафом без будь-яких синій екран ... Happy Days. Я зрозумів, однак, що ніхто з моїх 3D ігри працюють. Я побіг DXDIAG і зробив Direct3D тесту і воно не з кожної платформи DirectX .. Давати "загальний провал" .. Потім я вирушив назад в BIOS і underclocked назад до 166 МГц і спробував знову .. і все працювало нормально .. пройшов всі випробування і всі ігри РАН. Я повинен відзначити, що до всього цього фіаско почали .. моя відеокарта працювала на фондовому швидкості ідеально. Таким моє запитання ... Чому моє відео карта не працює на фондовому швидкість, коли це буде працювати на більш низьких швидкостях .. Спочатку, коли він працював на фондовій швидкості нормально. Характеристики: Asus A7N8X-E Deluxe Mobo AMD Athlon XP 3200 + 2x Kingston 512MB DDR RAM ATI Radeon 9550 Sapphire (256MB) DirectX 9.0c (пробував інші версії) Windows XP Media Centre Edition 2005 Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю .. blagged's моїй голові. Thankyou - MiaZmA PS Я не зовсім впевнений, який потік на цю посаду дюйма. Прошу вибачення, якщо це було нерозумним вибором. |
|
|
|||
|
|||
|
Зміна тактової частоти процесора не змінює швидкість GPU Clock, це зовсім інша тварина.
Спробуйте завантажити останню версію драйверів для вашої відеокарти і подивитися, як він працює тоді. |