![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Системата ми не се рестартира, когато натиснете бутона за рестартиране, но би могла да бъде reasion за него. Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво е рестартиране бутона?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Дейв: The рестартирате бутон е по-малките бутони на лицевата страна на случай, че се рестартира компютъра, когато се натисне.
@ loraandbush: Ако отвори отстрани на твоя случай, и погледнете в долната част на дънната платка трябва да виждате някои цветни жици включен в това отидете в предната част на делото, са всички тези включени? Ако не, един от тях не може да бъде включен в рестартирането бутон. Ако те всички са включени, те биха могли да бъдат включени в по-правилно. Да не се дръпнете някоя от тях, или включете всички други, ако не знаете какво правите, се върна и да ни каква е ситуацията и за да можем да ви посъветва допълнително. О, да, но предупреди, ако сте купили компютъра като вградена машина, може да се отваря кутията на warrenty нищожно, ако случаят е такъв, може би най-доброто от изпращането /, като го върна в магазина сте закупили го и питам тях. Моята система: Първо OC
|
|
| |||
| |||
| Не, това е нулиране бутон. Всъщност. |
|
| |||
| |||
| рестартиране, за нулиране, едно и също нещо |
|
| |||
| |||
| Не, те са различни, затова попитах. |
|
| |||
| |||
| Да, винаги съм ги считат за една и съща, така че какво разликата, просто от courisosity. (можете да изпращате на мен в часа, ако не искате това да отида твърде далеч тема) |
|
| |||
| |||
| Оригиналът постера има терминология погрешно няколко пъти, аз само се опитва да определите exacly какво те означават. Повечето ще разгледа бутона на предната част на случай нулиране бутон. А рестартирате бутон ще бъде началото> изключване> рестартирате бутона в Windows. |
|
| |||
| |||
| Ох, добре, виждам, където ще доведе до объркване, и го направих точно това, което се опитват да не направя (скок до заключението, без действително да знае какво е в ред) съм, че ще продължаваме да се има предвид за в бъдеще, и се надяваме на origianl плакат, ще се върне и да изяснят някои неща. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютърна случайно Crash & Рестартирай | icu222much | Общи Софтуер Чат | 12 | 25 Feb 2009 18:39 |
| Случайна Компютърна Рестартирай | awhle316 | Общи Хардуер Чат | 12 | 20 Октомври, 2008 17:39 |
| Моят лаптоп Съхранявайте Рестартирай | GREGLOVE | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 21 Юли 2008 00:06 |
| Лаптоп трябва да рестартирате браузъра, преди да работи | SlapnutSkits | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 9 | 10 май 2008 г. 05:25 |
| Shuting се, когато правиш рестартиране. | wullie | Общи Хардуер Чат | 5 | 18 Jan 2008 09:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |