![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Můj systém není dostat i při restartu stiskněte tlačítko restart, ale mohl by být reasion za to.
Díky |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Co je to tlačítko restart?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
@ Dave: restartu tlačítko je menší tlačítko na přední straně v případě, že restartování počítače při stisknutí kláves.
@ loraandbush: Pokud budete otevírat boku tvém případě, a podívejte se na spodní části desky, měli byste vidět některé barevných dráty, které jdou připojit k přední části případě jsou všechny tyto připojit? Pokud ne, jeden z nich není zapojen v by mohl být znovu tlačítko. Pokud jsou všechny elektrické síti, které by mohly být zapojen v in-správně. Don't vytáhnout některý z nich, nebo jakékoli jiné plug in když nebudete vědět, co dělá vaše, vrať se a zeptejte se nás, co je situace a my vám poradí další. Oh, ale varovala, pokud si koupil počítač za postavené stroje, otevření případu by mohla zbavit warrenty, pokud se jedná o tento případ, měli byste být nejlepší vypnout odesílání / přijímání jej zpět do obchodu jste zakoupili a zeptejte se jich. Můj systém: První OC
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne, je to reset tlačítko. Skutečně.
|
|
|
|||
|
|||
|
restart, reset, totéž
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne, to jsou různé, proto požádal.
|
|
|
|||
|
|||
|
hmm, já jim vždy stejný, takže co je ten rozdíl, právě z courisosity. (můžete poslat mi na PM, pokud nechcete, aby to příliš daleko téma)
|
|
|
|||
|
|||
|
Původní plakát má terminologie špatně několikrát, byl jsem jen snaží zaostřit exacly co znamenají.
Nejvíce by se zvážit tlačítko na přední straně případě resetovací tlačítko. A znovu tlačítko bude start> vypnout> restart tlačítka v oknech. |
|
|
|||
|
|||
|
Dobře, vidím, kde by mohly vést k záměně, a já jsem přesně to, co se snaží nedělat (skočit k závěru, aniž by vlastně věděl, co je špatně) budu držet v paměti, že pro budoucnost, a doufejme, že se origianl Plakát bude vracet a ujasnit některé věci.
|