![]() |
|
| |||
| |||
| Το σύστημα δεν θα επανεκκίνηση όταν πατήσετε το κουμπί επανεκκίνηση, αλλά θα μπορούσε να είναι η reasion για αυτό. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι είναι η επανεκκίνηση κουμπί;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Dave: Η επανεκκίνηση κουμπί είναι το μικρότερο για το κουμπί μπροστά από την υπόθεση ότι η επανεκκίνηση του υπολογιστή, όταν πιέζεται.
@ loraandbush: Αν έχετε ανοίξει την πλευρά της η υπόθεσή σας, και να δούμε στο κάτω μέρος της μητρικής πλακέτας θα πρέπει να δείτε κάποια χρωματισμένα συνδεθεί σύρματα που πηγαίνουν προς το μπροστινό μέρος της υπόθεσης, είναι όλες αυτές οι συνδεθεί; Εάν δεν είναι, ανήκει σε εκείνους που δεν θα μπορούσε να συνδεθεί με την επανεκκίνηση κουμπί. Αν αυτά είναι όλα συνδεθεί, θα μπορούσε να συνδεθεί σε σωστά. Μην τραβάτε οποιαδήποτε από αυτές, ή οποιαδήποτε άλλα στην πρίζα, αν δεν ξέρετε τι σας κάνει, να επιστρέψετε και να μας ρωτήσετε ποια είναι η κατάσταση και μπορούμε να σας συμβουλεύσει περαιτέρω. Ναι, αλλά προσέξτε, αν το αγοράσατε τον υπολογιστή ως μια ενσωματωμένη μηχανή, το άνοιγμα της υπόθεσης θα μπορούσε να ακυρώσει την warrenty, σε αυτή την περίπτωση, θα είναι καλύτερη από την αποστολή / λήψη πίσω στο κατάστημα που έχετε αγοράσει και να τους ζητήσει. Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| |||
| |||
| Οχι, ότι ένα κουμπί επαναφοράς. Πραγματικά. |
|
| |||
| |||
| επανεκκίνηση, επαναφορά, ίδιο πράγμα |
|
| |||
| |||
| Οχι, αυτά είναι διαφορετικά, ότι ο λόγος για τον οποίο ζητήθηκε. |
|
| |||
| |||
| Χμμμ, έχω πάντα την ίδια θεώρησε τους, whats έτσι τη διαφορά, ακριβώς έξω από courisosity. (μπορείτε να μου στείλετε σε πμ, αν δεν θέλετε να πάρετε αυτό το πάρα πολύ μακριά από το θέμα) |
|
| |||
| |||
| Η αρχική αφίσα έχει λανθασμένη ορολογία μερικές φορές, και ήταν μόνο προσπαθούν να pin σημείο exacly τι σημαίνει. Οι περισσότεροι θα εξετάσει το κουμπί του μπροστά σε μία περίπτωση ένα κουμπί επαναφοράς. Η επανεκκίνηση του κουμπιού θα είναι η έναρξη> κλείσει> επανεκκίνηση κουμπί στην παράθυρα. |
|
| |||
| |||
| Ω, καλά, να δω εάν θα τον οδηγήσει σε σύγχυση, και έκανα ακριβώς αυτό που προσπαθούσαμε να μην το (άλμα σε ένα συμπέρασμα, χωρίς να γνωρίζουμε πραγματικά τι είναι λάθος) Θα διατηρηθεί αυτό το πνεύμα για το μέλλον, και ελπίζω να το origianl αφίσα θα επανέλθει και να διευκρινιστούν ορισμένα πράγματα. |