![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját rendszer ne indítsa újra, mikor nyomja meg az újraindítás gombot, de lehet, reasion érte. Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi az újraindítás gomb?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Dave: Az újraindítás gomb a kis gombot az elején az a helyzet, hogy újraindítja a számítógépet, amikor nyomni.
@ loraandbush: Ha megnyitása mellett az Ön esetében, és megnézzük az aljára alaplap látnod kell néhány színes vezetékek csatlakoztatásához, hogy menjen az elé az ügy, mind az e csatlakoztatva? Ha nem, akkor az egyik nem is bedugva lehet az újraindítás gomb. Ha minden csatlakoztatva van, akkor is bedugva a helyesen. Ne húzza ki ezek közül bármelyik, vagy bármely más csatlakozó, ha nem tudja, mit csinál meg, gyere vissza, és kérdezzétek meg, mi a helyzet, és tud adni tovább. Jaj, de figyelmeztetett, ha megvásárolta a számítógép beépített gép, megnyitva az esetben is érvénytelen a warrenty, ha ez a helyzet, akkor ki lenne a legjobb küldés / vesz vissza a boltban vásárolta meg, és felkéri őket. My System: Először OC
|
|
| |||
| |||
| Nem, ez a reset gombot. Valójában. |
|
| |||
| |||
| restart, reset, ugyanaz a dolog |
|
| |||
| |||
| Nem, ezek nem azonosak, azért kérdeztem. |
|
| |||
| |||
| hmm, én mindig ugyanazt a számukra, hogy mi a különbség, csak a courisosity. (tudsz küldeni nekem egy PM, ha nem akarjuk, hogy ez túl messze topic) |
|
| |||
| |||
| Az eredeti plakát van terminológiának rossz egy párszor, én csak próbálok pin pont exacly mit értenek. Most pedig a gombot, az első olyan eset a reset gombot. Újraindítás gomb lenne a Start> bezárathatja> újraindítás gomb a Windows-t. |
|
| |||
| |||
| Oké, látom, ha a zavart vezetne, és én pontosan mit is próbálkozik, hogy nem (Ugrás a következtetést anélkül, hogy tudta, mi a baj) Majd, hogy tartsa szem előtt a jövő, és remélhetőleg a origianl poster jön vissza, és tisztázni néhány dolgot. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Számítógép Véletlenszerűen Crash & Újraindítási | icu222much | General Chat szoftver | 12 | 25. február 2009 18:39 |
| Véletlen számítógép újraindítása | awhle316 | Általános fémáru Chat | 12 | 20. október 2008 17:39 |
| My Laptop Keep Újraindítási | GREGLOVE | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 21. július 2008 00:06 |
| Laptop kell újraindítás előtt böngészőben működik | SlapnutSkits | Web böngésző és FTP Clients | 9 | 10. május 2008 05:25 |
| Shuting le, amikor egy restart. | wullie | Általános fémáru Chat | 5 | 18. január 2008 09:15 |
| Téma eszközök | |
| |