![]() |
|
| |||
| |||
| המערכת שלי לא מקבלת מחדש כשאני לוחץ על לחצן הפעלה מחדש, אבל יכול להיות reasion על זה. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מהו לחצן הפעלה מחדש?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ דייב: כפתור ההפעלה מחדש הוא כפתור קטן בחזית במקרה זה מפעיל מחדש את המחשב כאשר לחוץ.
@ loraandbush: אם אתה פותח את תיק הצד שלך, ולחפש בחלק התחתון של לוח האם אתה צריך לראות כמה חוטי coloured פקוק באותה עבור אל מול המצב, הם כל אלה פקוק ב? אם לא, אחד מאלו לא יכול היה להיות פקוק על לחצן ההפעלה מחדש. אם הם כל פקוק, הם יכולים להיות פקוק ב-In-כראוי. אל תעקור את כל אחד מהם, או כל תוסף אחרים אם אינך יודע מה את עושה, חזר ושאל אותנו מה המצב ואנחנו יכולים לייעץ לך יותר. הו, אך הזהיר, אם קנית את המחשב בנוי כמו מכונה, פתח את התיק יכול להפר את warrenty, במקרה זה, יהיה לך הכי טוב ממני לשלוח / לקחת את זה בחזרה לחנות שרכשת אותו ולבקש מהם. המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| |||
| |||
| לא, זה על הלחצן איפוס. למעשה. |
|
| |||
| |||
| הפעלה מחדש, לאפס, אותו הדבר |
|
| |||
| |||
| לא, הם שונים, לכן ביקש. |
|
| |||
| |||
| אממ, אני תמיד הם אותו דבר, אז מה ההבדל, רק מתוך courisosity. (אתה יכול לשלוח לי ב PM אם אתה לא רוצה לעשות את זה להגיע רחוק Off topic) |
|
| |||
| |||
| המקורי פוסטר יש המינוח הלא נכון כמה פעמים, אני רק מנסה PIN הצבע exacly מה הם מתכוון. רוב היה לשקול את הלחצן בחזית מקרה על הלחצן איפוס. לחצן הפעלה מחדש תהיה התחלה> כיבוי> הפעלה מחדש כפתור ב-Windows. |
|
| |||
| |||
| הו, זה בסדר, אני רואה איפה היה להוביל לבלבול, ועשיתי בדיוק מה שאתה לא ניסית לעשות (קפיצה להסיק ללא הידיעה מה באמת לא בסדר) אני נשמור את זה בחשבון את העתיד, ואנו מקווים את origianl פוסטר יחזרו ו להבהיר כמה דברים. |