![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano sistema negauna iš naujo, kai aš spaudžiu mygtuką paleisti, tačiau galėtų būti už tai reasion. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas yra mygtukas naujo?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Dave: restart mygtukas yra mažesnis mygtuką atveju priekyje, kad paleis kompiuterį iš naujo, kai presuoti.
@ loraandbush: Jei atverti jūsų bylos šalis, ir pažvelgti į jūsų pagrindinę plokštę apačioje turėtumėte pamatyti keletą spalvotų laidų prijungtas, kad eiti į bylą priekyje, yra visų šių prijungtas? Jei ne, viena iš tie nėra prijungtas, gali būti paleisti mygtuką. Jei jie visi yra prijungtas prie energijos šaltinio, jie gali būti prijungtas in-teisingai. Netraukite bet juos, arba prijunkite bet kitiems, jei jūs nežinote ką savo veiklą, grįžti ir paklausti, ką situacija ir mes galime jums patarti toliau. Oi, tačiau perspėja, jei pirko kompiuterį, pastatytas aparatas, pradėti bylos nagrinėjimą galėtų tuščia Warrenty, jei tai yra tuo atveju, jums bus geriau išjungti siuntimas / gavimas jį atgal į parduotuvę, nusiperka ir paklausti jų. Mano sistema: Pirma OC
|
|
| |||
| |||
| Ne, tai reset mygtuką. Iš tikrųjų. |
|
| |||
| |||
| Paleiskite iš naujo, tas pats |
|
| |||
| |||
| Ne, jie yra skirtingi, todėl paklausiau. |
|
| |||
| |||
| Hmm, aš visada laikė tą patį, todėl whats skirtumas, tiesiog iš courisosity. (galite siųsti man į PM, jei nenorite, tai gauti per toli Off topic) |
|
| |||
| |||
| Originalus plakatą gavo terminologija neteisinga kelis kartus, buvau tik bando išskirti esmę exacly ką jie reiškia. Dauguma manytų mygtuką atveju visą Reset mygtukas. Restart mygtuką bus start> uždaryti> restart mygtuką langų. |
|
| |||
| |||
| Oh, ok, matau, jei kiltų painiava, ir aš tiksliai, ką jūs bandėte to nedaryti (Peršokti prie išvados, faktiškai jo žinoti, kas yra negerai) I'll keep that in mind, kad ateityje, ir tikiuosi origianl plakatas bus grįžti ir išsiaiškinti kai kuriuos dalykus. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuterių Atsitiktinai Crash & Paleiskite | icu222much | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 12 | 25 vasaris 2009 18:39 |
| Atsitiktinė perkrauti kompiuterį | awhle316 | General Hardware Chat | 12 | 20 spalis 2008 17:39 |
| My Laptop Laikyti naujo | GREGLOVE | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 21 liepa 2008 00:06 |
| Laptop reikia atnaujinti prieš naršyklė | SlapnutSkits | Naršyklėms & FTP Klientai | 9 | Gegužė 10, 2008 05:25 |
| Shuting nustatantis kai daro restart. | wullie | General Hardware Chat | 5 | 18 sausis 2008 09:15 |
| Temos įrankiai | |
| |