![]() |
|
| |||
| |||
| Mana sistēma nav get restart, kad es nospiediet restart pogu, bet varētu būt reasion par to. Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas ir restart poga?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Dave: restart poga nav mazāks pogu priekšpusē gadījumā, restartējas dators, kad nospiests.
@ loraandbush: Ja jūs atvērt no jūsu gadījumā, kā arī apskatīt apakšā Jūsu mātesplati jums vajadzētu redzēt dažas krāsas vadiem pieslēgtu strāvai, kas iet uz priekšu lietu, visi šie plugged in? Ja ne, viens no tiem nav pievienots, kas varētu atsākt pogu. Ja tie visi plugged in, tie var būt pieslēgts ar in-pareizi. Neraujiet nevienu no tiem veic, vai kontaktdakša jebkurām citām, ja jūs nezināt, kādas ir jūsu dara, nāk atpakaļ un jautājiet mums, kas situāciju un varam ieteikt Jums tālāk. Oh, taču jābrīdina, ja esat iegādājies datoru kā uzbūvēta mašīna, atverot lieta būtu spēkā warrenty, ja tas ir gadījumā jums būtu vislabāk pie nosūtīšanas / kas to atpakaļ uz veikalu esat to iegādājies, un pieprasa tiem. Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| |||
| |||
| Nē, tas ir reset poga. Patiesībā. |
|
| |||
| |||
| restart, reset, un tas pats |
|
| |||
| |||
| Nē, tie ir atšķirīgi, tāpēc jautāja. |
|
| |||
| |||
| Hmm, es vienmēr uzskata par viņiem pašiem, tāpēc whats atšķirību, tikko no courisosity. (Jūs varat sūtīt man PM, ja nevēlaties to saņemt pārāk off topic) |
|
| |||
| |||
| Oriģināls plakāts ir ieguvuši terminoloģija nepareizi dažas reizes, man bija tikai mēģina pin point exacly ko tie nozīmē. Kopumā var uzskatīt pogu priekšpusē ja reset pogu. Restart poga būs sākums> slēguši> restart pogas logiem. |
|
| |||
| |||
| oh, ok, es redzu, kur apjukums izraisītu, un es darīju tieši to, ko jūs mēģinājāt to nedarīt (pārlēkt uz secinājumu, bet faktiski nezinot ko es daru nepareizi) Es jums paturēt prātā, lai nākotnē, un, cerams, origianl plakāts nāks atpakaļ un precizēt dažas lietas. |
![]() |
|
| Bookmarks |