![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój system nie dostać restart kiedy nacisnąć przycisk ponownie uruchomić, ale może być reasion dla niego. Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co to jest ponowne uruchomienie przycisku?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Dave: Ponowne uruchomienie przycisku jest mniejszy przycisku na panelu przednim, że ponowne uruchomienie komputera po naciśnięciu.
@ loraandbush: Jeśli otwarcie strony sprawy i czekam na dole płyty głównej należy zobaczyć kolorowe kable podłączone, że przejście do przodu w przypadku, są wszystkie te podłączone? Jeśli nie, to jeden z nich nie jest podłączony może być ponowne uruchomienie przycisku. Jeśli wszystkie są podłączone, mogą być podłączone w prawidłowo. Nie ciągnąć żadnym z nich obecnie, lub podłączyć inne, jeśli nie wiesz, co robisz, wracaj do nas i zapytać, jaka jest sytuacja i może doradzić dalej. Och, ale ostrzegł, jeśli kupił komputera jako maszyny zbudowane, otwarcie przypadku może unieważnić warrenty, jeśli taka sytuacja ma miejsce, to byłoby najlepiej wyłączyć wysyłanie / biorąc ją z powrotem do sklepu, został zakupiony i zadać im. My System: Pierwsze OC
|
|
| |||
| |||
| Nie jest to reset. Właściwie. |
|
| |||
| |||
| restart, reset, to samo |
|
| |||
| |||
| Nie, są one różne, to dlaczego pytasz. |
|
| |||
| |||
| hmm, ja zawsze tak samo, więc whats różnica, tylko z courisosity. (możesz wysłać do mnie w PM, jeśli nie chcesz tego, aby zbyt daleko tematu) |
|
| |||
| |||
| Oryginalny plakat ma terminologii źle kilka razy, byłem tylko próbuje pin pkt exacly co one oznaczają. Najczęściej zdaniem przycisk z przodu przypadku przycisk reset. A ponowne uruchomienie przycisku byłoby zacząć> zamknięcia> uruchom przycisk w oknach. |
|
| |||
| |||
| oh, ok, widzę, gdzie mogłyby prowadzić do zamieszania i zrobiłem dokładnie to, czego nie było próbuje zrobić (skok do wniosku, bez znajomości tego, co się stało) I'll keep that in mind na przyszłość, i mamy nadzieję na origianl Plakat będzie wrócić i wyjaśnić pewne rzeczy. |
![]() |
|
| Zakładki |