![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој систем не добијете поново покретање нашто ја поново покретање притиснути дугме, али може бити реасион за то. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта је то рестарт дугме?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Даве: Тхе рестарт дугме је мања дугмета на предњој страни случају да поново покрените рачунар када се притисне.
@ Лораандбусх: Ако се отварају са стране ваш случај, и поглед на дну ваше матичне плоче те би требао видети неке боји жице прикључена на тај прелаз на предњој страни случају, сви ови су прикључени на струју? Ако није, један од оне не могу бити прикључени на струју и рестарт буттон. Уколико су сви прикључени на струју, они могу бити прикључени на струју у исправно. Не повући из било којег од њих, или било који други додатак у ако не знате шта радите, вратите се и питајте нас што је ситуација и можемо саветовати вас даље. Ох, но упозорио је, ако сте купили рачунар као уграђени апарат, отвара случај могао пониłтава уарренты, ако је то случај, те би било најбоље искључити слањем / узимајући га натраг у дућан сте купили га и питајте их. Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| |||
| |||
| Не, то је ресет буттон. Стварно. |
|
| |||
| |||
| рестарт, ресет, иста ствар |
|
| |||
| |||
| Не, они су различити, зато питао. |
|
| |||
| |||
| хмм, ја увек сматра их исто тако што је разлика, само из цоурисоситы. (можете ми послати на ПМ ако не желите да добијете ово предалеко офф топиц) |
|
| |||
| |||
| Првобитни плакат има погрешне терминологије неколико пута, била сам само покушава фокусирати ексацлы што они значе. Већина би размотрити дугме на предњој о случају ресет буттон. А рестарт дугме би почети> затворити доле> рестарт дугме прозора. |
|
| |||
| |||
| ох, ок, видим где би да доведе до забуне, и ја сам управо оно што су били да се не покушава да учини (скок на закључак без знајући шта заправо није у реду) да ћу се задржати на уму за будућност, и надајмо се оригианл плакат ће се вратити и појаснити неке ствари. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цомпутер насуми Црасх & Рестарт | ицу222муцх | Уопштено Софтуаре Цхат | 12 | 25 фебруар 2009 18:39 |
| Случајан Рачунар Рестарт | аухле316 | Генерал Хардуаре Цхат | 12 | 20 октобар 2008 17:39 |
| Мој лаптоп Дрл̌ите Рестарт | ГРЕГЛОВЕ | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 21. јула 2008 00:06 |
| Лаптоп потреба за поновно покретање прегледача пре него што ради | СлапнутСкитс | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 9 | 10 мај 2008 05:25 |
| Схутинг доле када радиш рестарт. | ууллие | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 18 јануар 2008 09:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |