![]() |
|
| |||
| |||
| Sistemin yeniden ne zaman düğmeye yeniden basın almaz, ancak için reasion olabilir. Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne bir düğmeye yeniden nedir?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Dave: Bu düğme yeniden durumda önüne bu bilgisayarı yeniden basıldığında daha küçük tuşudur.
@ loraandbush: Eğer davanın yan açılması ve anakartınızın altına bakabilirsiniz bazı renkli teller göreceksiniz ki bu önüne gitmek, bütün bunlar vardır takılı takılı? Eğer doğru değilse, bir olanlar değil de düğmeye yeniden olabilir takılı. Eğer hepsi takılı, bunlar içinde takılı olabilir doğru. , Bunlardan herhangi birini çekme ya da herhangi bir başkalarının fişi eğer ne yaptığını bilmiyorum, geri gel ne durumda olduğunu size daha fazla yardımcı olabiliriz bize sorabilirsiniz. Eğer inşa makine olarak bilgisayar satın bu durumda Oh, ama, bu warrenty geçersiz kılabilir dava açarken, kapalı gönderme en iyi, sen olurdu uyarı / bunu satın alıp onlara sormak dükkana geri götürüyorum. Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| |||
| |||
| Hayır, bu bir sıfırla düğmesi's. Aslında. |
|
| |||
| |||
| , aynı şeyi yeniden yeniden |
|
| |||
| |||
| Hayır, onlar farklıdır, bu yüzden sorular's. |
|
| |||
| |||
| Hmm, ben her zaman onları aynı, bu yüzden, sadece dışarı courisosity ve fark nedir olarak. eğer çok konu dışı) almak için bu istemiyorum (bana bir PM gönderebilirsiniz |
|
| |||
| |||
| Sadece exacly ne demek noktası bacağına çalışıyor Orijinal gönderen yanlış birkaç kez terminoloji var, ben. Çoğu durumda önündeki bir sıfırla düğmesi düğmesine olarak görürdünüz. Bir başlangıç olacağını düğmeye yeniden> kapatmaya> pencerelerinden düğmesini yeniden başlatın. |
|
| |||
| |||
| Oh, tamam, nerede karışıklığa yol açacağını görmek ve tam olarak ne bir sonuç için aslında sorun nedir) Ben devam edeceğiz bilmeden (sıçrama yapmak için çalışırken mi geleceğin düşünülerek, ve umarım origianl gönderen geri gelecek ve bazı şeyleri açıklamak. |
![]() |
|
| Bookmarks |