![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Моя система не отримує перезавантаження, коли я натискаю кнопку перезавантаження, але може бути reasion відсутній. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що таке кнопка перезавантаження?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Dave: кнопка перезавантаження менше кнопки на передній панелі корпусу, що перезавантажує комп'ютер при натисканні.
@ Loraandbush: Якщо ви відкриєте боку вашої справи, і подивіться на нижню частину материнської плати Ви повинні побачити кілька кольорових проводи підключені, які виходять на передній план цієї справи, всі ці підключений? Якщо ні, то одне з них не підключена може бути кнопка перезавантаження. Якщо всі вони підключені, вони можуть бути підключені в-правильно. Не тягніть будь-якого з них, або підключити будь-які інші, якщо ви не знаєте, що ви наробили, повернутися і питати нас, що ситуація, і ми можемо повідомити вам подальшу допомогу. Будьте обережні Так, але, якщо ви купили комп'ютер як збудували машину, в порушенні справи може призвести до втрати warrenty, якщо це так, то вам би краще Off відправлення / отримання його назад в магазин, ви придбали її і попросити їх. Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| Ні, це кнопки скидання. Взагалі-то. |
|
| |||
| |||
| перезавантаження, скидання, те ж саме |
|
| |||
| |||
| Ні, вони різні, тому запитав. |
|
| |||
| |||
| Хм, я завжди вважав їх же, так Whats різниця, як раз з courisosity. (Ви можете надіслати мені в ПМ, якщо ви не хочете, щоб це дуже далеко від теми) |
|
| |||
| |||
| Оригінальний плакат отримав термінології неправильним кілька разів, я всього лише намагався контактна точка exacly що вони означають. Більшість б розглянути кнопки на передній випадку кнопки скидання. Перезапустити Кнопка буде Start> Shut Down> перезавантаження кнопки у вікнах. |
|
| |||
| |||
| Гаразд, я бачу, до плутанини призведе до, і я зробив саме те, що ви намагалися не робити (Перейти до висновку, фактично не знають в чому справа) я буду мати це на увазі на майбутнє, і ми сподіваємося Origianl плакат буде повернутися і уточнити деякі речі. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютер довільно Crash & Перезавантаження | icu222much | General Software чат | 12 | 25 лютого 2009 18:39 |
| Випадкові перезавантаження комп'ютера | awhle316 | Генеральний обладнання чат | 12 | 20 жовтня 2008 17:39 |
| Мій ноутбук Тримайте Перезавантаження | GREGLOVE | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 21 липня 2008 00:06 |
| Ноутбук необхідно перезапустити браузер працює до | SlapnutSkits | Веб-браузери & FTP-клієнти | 9 | 10 травня 2008 05:25 |
| Shuting вниз, коли робити перезавантаження. | wullie | Генеральний обладнання чат | 5 | 18 січня 2008 09:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |