![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Най-накрая пуснати нещо заедно след обиране на Мрежата за два дни, кажи ми какво мислите за gamming си платформа, какво мога да подобри производителността мъдър? без добавяне на много от бюджета ... ![]() Система ВИСТА 775 S775 Дънна платка ASUS P5N32-E SLI PREMIUM NF590 SLI PCIE Процесор Intel Core 2 Quad Q6600 2.40G/1066/8M/S775 Памет CORSAIR 800MHz DDR2 НЕ-ECC 2048MB TWINX Твърд диск 500,0 WD 7200 16M WD5000AAKB Захранване 620W ATX POWER Enermax СВОБОДАТА 24pin Оптично устройство DVD Drive 16X LG IDE GDR-H30N OEM BLK BLACK Операционна система MS-Win Vista Home Premium X64 OEM DVD EN 1PK (какво 1PK в изглед престои? )Видео карта ASUS EN8800GTX 768M PCIE GF8 BOX 8800GTX Аз дори и преди да започна да добавите нещо ме таксуват $ 400 само за Vista 775 заглавие ... какво е това?? монтаж такса? LOL Ще бъде ли нещо, което може да играе Crysis с много гладко? тази платформа може да се счита пригоден за бъдещето? Благодаря за помощта на всички момчета, ти ме спаси много време, а може би и пари. |
|
| |||
| |||
| болен добавите до разликата в това, което вие ме спаси и да го дари на този форум:) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Подобрения? Да, няколко. Отърви се от устройството, WD и разменям за Samsung T166 500GB (по-бързо зареждане на игри). Също така, защо 64bit версия на Vista? Предоставено's I / O карти дава възможност за по-овен използване на малко над 32, но вие ще намерите дори по-малко игри напълно подкрепена от малко 64 версия. Знаете, че те спец. или ти? В "1PK" просто се отнася до факта, че това е един диск и лиценз. В 590 чипсета на дъното не е лошо един от най-малко. Надявам се, че възнамеряват да отиде двойно карти за в бъдеще и че то ще бъде безсмислено. Казва, че този форум е доста евтини в днешно време, така че дава добри бум за долар. Не е лошо overclocker, както и, ако някога отидете този маршрут. (На Q6600 е глоба oc'ing CPU).
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Спецификациите за първи изгради - Браво на хардкор Gamer? | scoobis | Общи Хардуер Чат | 11 | 27 май 2009 г. 16:26 |
| Системата ми е достатъчно добър? | MystikalDawn | Общи Хардуер Чат | 6 | 23rd Nov 2008 08:50 |
| Системата е достатъчно за възпроизвеждане GTR? | Сандра | PC & конзолата Gaming | 4 | 9 октомври 2008 10:37 |
| NewsBots система очила | Hybr! Г | Общността Новини & Чат | 13 | 15 май 2008 г. 18:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |