![]() |
|
| |||
| |||
| Έβαλα τελικά κάτι μαζί μετά αποκορύφωση στο διαδίκτυο για δύο ημέρες, πείτε μου τι γνώμη έχεις για gamming εξέδρας μου, τι μπορώ να βελτιώσει τις επιδόσεις σοφός; δεν προσθέτοντας πολλά για τον προϋπολογισμό ... ![]() Σύστημα VISTA 775 775 motherboard ASUS P5N32-SLI PREMIUM NF590 PCIE SLI Επεξεργαστή Intel Core 2 Quad Q6600 2.40G/1066/8M/S775 Μνήμη CORSAIR 800MHZ DDR2 NO-ECC 2048MB Twinx Hard Drive 500,0 WD 7200 16M WD5000AAKB Τροφοδοτικά 620W POWER ATX ENERMAX LIBERTY 24PIN Οπτικός Δίσκος DVD DRIVE 16X IDE LG GDR-H30N OEM BLK BLACK Λειτουργικό σύστημα MS-WIN Vista Home Premium X64 DVD ΚΑΕ EN 1PK (τι κάνει 1pk στο περίπτερο για vista; )Κάρτα οθόνης ASUS PCIE GF8 EN8800GTX 768M BOX 8800GTX πριν καν αρχίσει να προσθέσω κάτι που χρεώνονται με 400 δολάρια μόνο για μια μακρινή 775 τίτλος ... τι είναι ότι περίπου? τέλος συνέλευση; γελάω δυνατά Μήπως αυτό είναι κάτι που μπορώ να παίξω crysis με πολύ ομαλά; εξέδρα θα μπορούσε αυτό να θεωρηθεί μέλλον-απόδειξη; ευχαριστώ για όλα τα παιδιά βοήθεια, μου έσωσες πολύ χρόνο και ίσως χρήμα. |
|
| |||
| |||
| άρρωστος προσθέσουμε τη διαφορά σε ό, τι σας παιδιά μου να αποθηκεύσει και να το δωρίσει σε αυτό το φόρουμ:) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Βελτιώσεις; Ναι, ένα ζευγάρι. Ξεφορτωθείτε την κίνηση WD και ανταλλαγής για ένα Samsung T166 500GB (ταχύτερη φόρτωση σε παιχνίδια). Επίσης, γιατί η 64bit έκδοση των Vista; Χορηγούνται είναι i / o χαρτογράφηση επιτρέπει μεγαλύτερη χρήση ζευγαρώσει λίγο πάνω από το 32, αλλά θα βρείτε ακόμη λιγότερο παιχνίδια υποστηρίζεται πλήρως από την έκδοση 64 bit. Μήπως spec ή ότι σας; Η "1pk" απλώς αναφέρεται στο γεγονός ότι είναι ένας δίσκος και άδεια. Το 590 chipset για το mobo δεν είναι κακή στις λιγότερο. Ελπίδα σκοπεύετε πρόκειται για διπλή κάρτα στο μέλλον ή αν θα είναι απόβλητα. Λέγοντας ότι αυτό το πλοίο είναι μάλλον φθηνό σήμερα έτσι ώστε να παρέχει καλές κτύπημα για το buck. Δεν είναι κακή Overclocker καθώς επίσης, θα πρέπει να πάτε ποτέ αυτή την κατεύθυνση. (Ο Q6600 είναι ένα πρόστιμο cpu oc'ing).
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χαρακτηριστικά για την πρώτη κατασκευή - Καλό για hardcore gamer; | scoobis | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 27 Μαΐου 2009 16:26 |
| Μου είναι αρκετά καλό σύστημα? | MystikalDawn | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 23 Νοε 2008 08:50 |
| Σύστημα αρκετά καλό για την αναπαραγωγή ΠΤΚ; | Sandra | PC & Console Gaming | 4 | 9 Οκτ 2008 10:37 |
| NewsBots Χαρακτηριστικά Συστήματος | Hybr! Δ | Κοινότητας Νέα & Chat | 13 | 15 Μαΐου 2008 18:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |