![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I kažką kartu pagaliau pateikti po nuogriebos dvejų internete dienų, signalinės mane ką manai mano gamming stendas kas galiu geriau išmintinga veiklos? nedidinant daug biudžeto ... ![]() Sistema VISTA 775 Pagrindinė plokštė MSI S775 ASUS P5N32-SLI Premium NF590 SLI PCIE Procesorius Intel Core 2 Quad Q6600 2.40G/1066/8M/S775 Atminties CORSAIR 800MHZ DDR2 ECC NE 2048MB TWINX Hard Drive 500,0 WD 7.200 16M WD5000AAKB Maitinimo blokas ATX 620W POWER ENERMAX LIBERTY 24pin Optical Drive DVD-ROM 16X IDE LG GDR-H30N BLK OEM BLACK Operacinė sistema MS Win Vista Home Premium x64 LT 1PK OEM DVD (ką 1PK Vista stovėti? )Vaizdo plokštė ASUS PCIE GF8 EN8800GTX 768M BOX 8800GTX Prieš netgi buvau pradėjęs skaičiuoti nieko jie man mokėti 400 $ tik Vista 775 pavadinimas ... kas yra tai, kad apie? surinkimo mokestį? garsiai juoktis Ar tai ką galiu žaisti Crysis labai sklandžiai? tai galėtų būti laikoma įlaidai ateitį? Thanks for all help guys, įrašytas man daug laiko ir galbūt pinigų. |
|
| |||
| |||
| blogai susumuoti, kas jus vaikinai skirtumas išgelbėjo mane, ir dovanoti jį šį forumą:) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Tobulinti? Taip, pora. Atsikratyti WD diską ir dėl apsikeitimo Samsung T166 500GB (greitesnis esant apkrovai žaidimai). Be to, kodėl Vista 64bit versija? Suteiktos tai I / O priskyrimas leidžia daugiau RAM naudojimas kaip 32 bitų, tačiau rasite net mažiau žaidimų visiškai palaiko 64 bitų versija. Ar jie spec, kad arba jūs? "1PK" tiesiog reiškia tai, kad vienas diskas ir licencija. 590 chipset dėl MOBO nėra blogai vienas iš mažiausiai. Tikiuosi, kad jūs ketinate vyksta dėl dvejopos kortelė ateityje, nors ar tai bus atliekos. Sakydamas, kad ši valdyba yra gana pigūs, kad šiandien ji suteikia gerą magnetinės Buck. Neblogai overclocker taip pat, jei jūs kada nors eiti, kad maršrutas. (Q6600 yra bauda oc'ing CPU).
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Specifikacijos pirmą statyti - Good for Hardcore Gamer? | scoobis | General Hardware Chat | 11 | Gegužė 27, 2009 16:26 |
| Ar mano sistema pakankamai geras? | MystikalDawn | General Hardware Chat | 6 | Lapkritis 23, 2008 08:50 |
| Sistema pakankamai geras žaisti GTR? | Sandra | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 9 spalis 2008 10:37 |
| NewsBots svaidytuvo | Hybr! D | Community News & Chat | 13 | Gegužė 15, 2008 18:20 |
| Temos įrankiai | |
| |