![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я, нарешті, покласти що-небудь разом після Skimming веб-два дня, скажіть, що ви думаєте про мій Gamming Ріг, що я можу покращити продуктивність ставав? без збільшення багато чого до бюджету ... ![]() Система VISTA 775 Материнська плата S775 ASUS P5N32-SLI NF590 SLI PCIE Процесор Intel Core 2 Quad Q6600 2.40G/1066/8M/S775 Пам'ять CORSAIR 800MHz DDR2 NO-ECC 2048MB TwinX Жорсткий диск 500,0 WD 7200 16M WD5000AAKB Харчування POWER 620W ATX Enermax Liberty 24PIN Оптичний привід DVD DRIVE 16X IDE LG ГДР-H30N OEM BLACK BLK Операційна система MS-Win VISTA HOME PREMIUM X64 DVD EN 1PK OEM (що робить 1PK в перспективі означають? )Відкрите ASUS GF8 EN8800GTX PCIE 768M BOX 8800GTX перш ніж я навіть почав щось додати вони взяли з мене $ 400 тільки для Vista 775 назви ... Що це означає?? Асамблеї плату? ха-ха-ха Чи буде це щось я можу грати Crysis з дуже гладко? ця установка може бути розглянуто майбутнє? Дякуємо всім хлопцям допомогу, ти врятував мене багато часу і, ймовірно, грошей. |
|
| |||
| |||
| жорстоке додати різницю в тому, що ви, хлопці врятували мене, і подарувати його на цьому форумі:) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Поліпшень? Так, пару. Позбутися WD дисків та знімних для Samsung T166 500GB (швидше при завантаженні гри). Крім того, чому 64bit версії Vista? Надано введення / виводу відображення дозволяє більш використання оперативної пам'яті понад 32 біт, але ви знайдете ще менше ігор повністю підтримує 64-бітні версії. Spec вони цього чи ви? "1PK" просто вказує на те, це один диск і ліцензії. 590 чіпсеті від плат не є поганим найменшою мірою. Надії ви плануєте відбувається подвійне карт в майбутньому, хоча і це буде марна трата часу. Сказавши, що ця рада є досить дешевим в даний час така вона дає хорошу віддачу від витрачених коштів. Не погано оверклокер, а, якщо ви коли-небудь цей маршрут. (Q6600 є прекрасним процесором oc'ing).
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Характеристики для першої збірки - хороше для хардкор геймером? | scoobis | Генеральний обладнання чат | 11 | 27 травня 2009 16:26 |
| Лі моя система досить добре? | MystikalDawn | Генеральний обладнання чат | 6 | 23 листопада 2008 08:50 |
| Система досить хороший для гри GTR? | Сандра | PC & консоль Gaming | 4 | 9 жовтня 2008 10:37 |
| NewsBots System Specs | Hybr! D | Community News & чат | 13 | 15 травня 2008 18:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |